The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A The Witcher harmadik része.
1546871450

Henry Cavill nálunk edz Geralt szerepére

Magyarországon forgatják a Netflix-féle The Witcher-sorozatot, a főszereplőt alakító Henry Cavill pedig rengeteg időt tölt az edzőteremben, hogy Geraltként is megállja a helyét. Még a hó sem akadály számára.
1544540524

Frissítve: Monster Hunter World - érkezik Geralt

Hiába érhető már el közel egy éve a Monster Hunter World, ha a legnagyobb szörnyvadász nevét kérdezzük egy játékostól, akkor valószínűleg másfelé keresgél. Mondjuk a CD Projekt RED felé…
1541926845

Csak ma ingyenes a The Witcher 3-koncertfilm

Javában tart a GOG "Made in Poland" elnevezésű vására, melynek keretében a lengyel játékipar termékeit zsákolhatjuk be. Akad azonban egy grátisz kulturális csemege is a The Witcher 3: Wild Hunt Concert formájában.
1540999848

Így néz ki Henry Cavill Geraltként

Gőzerővel készül a Netflix-féle The Witcher sorozatadaptációja. Mint ismert, Henry Cavill játssza majd a főszereplőt, Ríviai Geraltot - a gyártó most egy rövid klipben mutatja be a karaktert teljes pompájában.
1538481036

The Witcher - kártérítést követel Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski, a The Witcher-sorozat alkotója már több interjúban is kitért rá, mennyire rossz üzletet kötött, amikor eladta a CD Projektnek a jogokat. Éppen ezért nem meglepő, hogy ügyvédein keresztül jelezte, 16 millió dollárt követel a stúdiótól.
1533636051

The Witcher - Superman szívesen kardot ragadna

A jelenkori Supermant is alakító Henry Cavill az IGN-nek adott interjúban elárulta, nagyon kedveli a The Witchert, így szívesen alakítaná Geraltot a Netflix készülő sorozatában.
1531378822

Folytatódik a The Witcher-sorozat

Hiába volt a The Witcher 3: Wild Hunt az utolsó játék, amelyben Ríviai Geralt volt a főszereplő, ez nem jelenti azt, hogy a CD Projekt RED ne foglalkozna többet a világgal. A fejlesztő elhintette, hogy a frencsájz biztosan folytatódik.
1529332837

The Witcher 3 - érkezik az Enchanced Reshade mod

A Cyberpunk-trailer óta rengetegen égnek CD Projekt RED-lázban, így pont időszerű, hogy előzetest kaptunk a rajongók által készített The Witcher 3 - Enchanced Reshade modhoz. Geralt kalandja sosem nézett még ki ennyire szépen.
1526041815

Új írók a Netflix-féle The Witcher-sorozat fedélzetén

Nagyon várjuk már az élőszereplős The Witcher-sorozatot, ezért igyekszünk minden fejleményről beszámolni nektek. A szószátyár showrunner, Lauren S. Hissrich szerint még több író csatlakozott a projekthez.
1525444550

Érkezik a Vaják-sorozat utolsó kötete

A The Witcher, vagy ahogy itthon is ismerik, a Vaják-sorozat nyolcadik kötete másfél hét múlva magyar nyelven is felmászik a könyvesboltok polcaira, de akár digitálisan is be tudjátok majd szerezni - szintén a premier napján!