The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, XBOXONE

Készül a Witcher harmadik része.
Típus: Akció, RPG

The Witcher 3: Wild Hunt - még több romantika

Bár már az összes ingyenes The Witcher 3 DLC megérkezett, a fejlesztők mégis tovább bővítik a játékot javítások formájában. A következő patchben még több romantikázásra lesz lehetőség.

Golden Joystick - szavazz a BioShock Infinite-ért!

A Golden Joystick Awards szavazása már elkezdődött, a Gamesradar jóvoltából idén is díjazzák a legjobb videojátékokat. Ha te is részt veszel benne, gyakorlatilag ingyen hozzájuthatsz egy PC-s BioShock Infinite-hez.

Hatmillió példány felett a The Witcher 3: Wild Hunt

A The Witcher 3: Wild Hunt nem csak kritikailag lett sikeres, de a boltokban is jól fogyott: immár több, mint hatmillió darabot adtak el a játékból, és még hátra van a két nagyobb DLC is.

Frissítve: The Witcher 3 - kézközelben a New Game+

Habár a CD Projekt RED még nem jelentett be semmi konkrétat a New Game+ játékmód megjelenésével kapcsolatban, Xbox One-ra már tölthető is a The Witcher 3 utolsó ingyenes DLC-je.

The Witcher 3 - a modderek figyelmébe ajánljuk

A CD Projekt RED jóvoltából hivatalos Modkitet kapott a The Witcher 3: Wild Hunt, innentől kezdve a hozzáértők tetszés szerint nyúlhatnak bele a játék PC-s változatába. Unikornist mindenkinek!

Készül a The Witcher-film

Az Oscar-díjra jelölt Tomasz Bagiński stúdiója megerősítette, hogy már elkezdődtek az egész estés The Witcher-mozifilm munkálatai. A projekt marad a lengyeleknél, az a Platige Image készíti, amely a játékok átvezetőiért is felelt.

The Witcher 3 - ezt tudja a New Game+

A hét elején kiderült, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt utolsó ingyenes DLC-je a New Game+ játékmóddal bővíti a repertoárt, a CD Projekt RED ma pedig részletezte, hogy miért érdemes újrajátszanunk vele az RPG-t.

New Game+ játékmódot kap a The Witcher 3

Végéhez közeledik a The Witcher 3: Wild Hunt ingyenes DLC-sorozata, így aligha meglepő, hogy utoljára egy nagyobb ajándékkal szeretnének kedveskedni a fejlesztők. Jön a New Game+ játékmód.

Shani is benne lesz a The Witcher 3 DLC-jében?

Minden jel szerint az Oxenfurt Akadémia bájos hallgatója, Shani is fontos szerepet kap majd a The Witcher 3: Wild Hunt Hearts of Stone névre keresztelt bővítményében. Legalábbis erről tanúskodik az új promóanyag.

Amerikában is az Arkham Knight vitte a prímet

Az NPD közzétette a júniusra vonatkozó amerikai eladási adatokat. A hardverek piacán ismét a PlayStation 4 győzedelmeskedett, a hónap legkelendőbb játékának pedig a Batman: Arkham Knight bizonyult.