The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, XBOXONE

Készül a Witcher harmadik része.
Típus: Akció, RPG

Kiosztották az idei Golden Joystick-díjakat

A hétvégén kiosztották az idei Golden Joystick-díjakat, és bár sokáig úgy tűnt, hogy a Bloodborne, a Life is Strange és a Batman: Arkham Knight tarolhat, végül a The Witcher 3 húzta be a legtöbb győzelmet.

The Witcher 3 - később jön a Blood and Wine DLC

A tervezettnél kicsit többet kell majd várnunk a The Witcher 3 második fizetős letölthető kiegészítésére, a Blood and Wine-ra. A CD Projekt RED szerint 2016 első felében, vagyis júniusig bezárólag érkezik majd a DLC.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A rossz idővel együtt a játékeső sem akar elállni, ez a hét is sűrű lesz megjelenések terén. Megnézhetjük, milyen a Minecraft sztorija, és egy kiadós kiegészítés erejéig Geralt is visszatér.

Launch traileren a The Witcher 3: Hearts of Stone

Habár csak a jövő héten csaphatunk le a The Witcher 3: Wild Hunt első nagyobb DLC-jére, a CD Projekt RED már most közreadta a launch trailert. Geraltot ezúttal Oxenfurtba szólítja a sors: egy halhatatlan banditát kell megfékeznie.

Képeken a The Witcher 3: Hearts of Stone DLC

A nemzetközi sajtó már belenézhetett a The Witcher 3: Wild Hunt első nagyobb kiegészítőjébe. Az előzetesek mellett egy raklapnyi bámulatos screenshot látott napvilágot a Hearts of Stone-ról. Szemezgessetek!

The Witcher 3 - ennyibe került a fejlesztés

Sok más szám mellett azt is megtudtuk a CD Projekttől, hogy mennyibe került a májusban megjelent slágerjátékuk. Noha a fejlesztési büdzsé nem számít rekordernek, néhány tízmillió dollárt így is elköltöttek a srácok...

The Witcher 3: Hearts of Stone - dobozosan is!

A Cenega Hungary jóvoltából magyar felirattal és dobozos formában is élvezhetjük a The Witcher 3: Wild Hunt első nagyobb kiegészítőjét, a Hearts of Stone-t. Végre a pontos dátumról is lehullt a lepel, és jön a fizikai Gwent is!

The Witcher 3: Hearts of Stone - 30-as szint felett

Idén ősszel tovább bővül a The Witcher 3: Wild Hunt. A Hearts of Stone tízórányi kalanddal egészíti ki Geralt teendőit, de csak azok számára, akik elérték a játékban a 30-as szintet.

The Witcher 3: Wild Hunt - még több romantika

Bár már az összes ingyenes The Witcher 3 DLC megérkezett, a fejlesztők mégis tovább bővítik a játékot javítások formájában. A következő patchben még több romantikázásra lesz lehetőség.

Golden Joystick - szavazz a BioShock Infinite-ért!

A Golden Joystick Awards szavazása már elkezdődött, a Gamesradar jóvoltából idén is díjazzák a legjobb videojátékokat. Ha te is részt veszel benne, gyakorlatilag ingyen hozzájuthatsz egy PC-s BioShock Infinite-hez.