The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, SW, XBOXONE

A The Witcher harmadik része.
Típus: Akció, RPG

TGA 2015: Itt nézd vissza a díjátadót!

Ha éjjeli bagoly vagy, ne menj messzire, elvégre hajnali 3-kor kezdődik az idei The Game Awards, amit élőben nézhettek nálunk. Az már biztos, hogy Geoff Keighley csapata tíz világpremierrel készül a díjak átadásán kívül.

Elindult a GOG Big Winter Sale

A GOG is összehangolt támadást indít a pénztárcánk tartalma ellen, elvégre elstartolt a nagy téli leárazása. Több mint 500 játék kapható akciósan, akár 90 százalék kedvezménnyel.

The Witcher 3 - kemény év van mögötte

Nagyon kemény és hajtós évet tudhat maga mögött a CD Projekt RED és vele együtt a The Witcher 3. Ennek alkalmából készült el a játék legújabb, hangulatos előzetese.

The Witcher 3 - most fél áron a GOG-on

Ha még nincs meg a The Witcher 3: Wild Hunt, de keresel valami ütős címet az év végére, ennél jobb akciót nem is találhatnál: a GOG-on most fél áron csaphatsz le 2015 egyik legjobb játékára.

TGA 2015: Megvan a jelöltek listája

Már csak kevesebb, mint három hét van hátra az idei The Game Awardsig, a show atyja, Geoff Keighley pedig bejelentette a jelöltek listáját, így a szavazás is kezdetét veheti. A The Witcher 3-at hét kategóriában is jelölték.

The Witcher - 2017-ben jöhet a mozifilm

Nagyon jól haladnak az augusztusban bejelentett The Witcher-mozifilm munkálatai, az amerikai-lengyel koprodukcióban készülő film ugyanis a jelenlegi állás szerint már 2017-ben mozikba kerülhet.

Kiosztották az idei Golden Joystick-díjakat

A hétvégén kiosztották az idei Golden Joystick-díjakat, és bár sokáig úgy tűnt, hogy a Bloodborne, a Life is Strange és a Batman: Arkham Knight tarolhat, végül a The Witcher 3 húzta be a legtöbb győzelmet.

The Witcher 3 - később jön a Blood and Wine DLC

A tervezettnél kicsit többet kell majd várnunk a The Witcher 3 második fizetős letölthető kiegészítésére, a Blood and Wine-ra. A CD Projekt RED szerint 2016 első felében, vagyis júniusig bezárólag érkezik majd a DLC.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A rossz idővel együtt a játékeső sem akar elállni, ez a hét is sűrű lesz megjelenések terén. Megnézhetjük, milyen a Minecraft sztorija, és egy kiadós kiegészítés erejéig Geralt is visszatér.

Launch traileren a The Witcher 3: Hearts of Stone

Habár csak a jövő héten csaphatunk le a The Witcher 3: Wild Hunt első nagyobb DLC-jére, a CD Projekt RED már most közreadta a launch trailert. Geraltot ezúttal Oxenfurtba szólítja a sors: egy halhatatlan banditát kell megfékeznie.