The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, SW, XBOXONE

A The Witcher harmadik része.
Típus: Akció, RPG

A legnagyobbak között a CD Projekt RED

Szárnyalnak a CD Projekt RED részvényei, a fejlesztőcég papírjai már négyszer annyit érnek, mint a The Witcher 3 rajtja előtt. Ezzel Lengyelország egyik legnagyobb vállalatává nőtte ki magát a csapat.

The Witcher 3 - nem kap PS4 Pro-támogatást

A CD Projekt RED nem tervezi, hogy a PS4 Pro nyújtotta funkciókhoz igazítsa a The Witcher 3 látványvilágát. Helyette inkább a futó projektjeikre koncentrálnak, mint például a Gwent és a Cyberpunk 2077.

Brit toplista: újra élen az Overwatch

Nem sokáig tartott a Deus Ex: Mankind Divided királysága, a Square Enix játékának már csak egy ezüstéremre futotta a folytatásban. A trónt az Overwatch foglalhatta el - megint.

The Witcher 3 - így készültek a hanghatások

A The Witcher 3: Game of the Year Edition megjelenése apropóján egy újabb fejlesztői naplóval jelentkezett a CD Projekt RED. Most megtudhatjuk, hogyan készültek az RPG aláfestő zenéi és az autentikus hangeffektek.

Utolsó előzetesen a The Witcher 3 - GOTY Edition

Lecsúsztál a The Witcher 3-ról és annak korábban megjelent elképesztően tartalmas kiegészítőiről? Semmi gond! A mai naptól ugyanis megvásárolható a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition.

Még mindig szép pénzt termel a The Witcher 3

A lengyel CD Projekt RED is közzétette az első félévre vonatkozó pénzügyi adatokat. Noha a The Witcher 3 már egy éve a boltokban van, még mindig elég szép pénzt hoz a konyhára. Persze már nem annyit, mint tavaly.

Hónap végén jön a The Witcher 3 - GOTY

A CD Projekt RED hivatalosan is megerősítette, hogy augusztus 30-án érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt minden eddig megjelent DLC-jét tartalmazó Game of the Year-kiadása.

The Witcher 3 - augusztusban jön a GOTY

Egy kisebb szivárgást követően a CD Projekt RED formálisan is megerősítette, hogy hamarosan érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year kiadása. A csomag teljes pakk lesz, minden DLC-t tartalmazni fog.

Így fut a The Witcher 3: Blood and Wine

A Digital Foundry csapata górcső alá vette a The Witcher 3: Blood and Wine mindhárom verzióját. A grafikai teljesítmény konzolokon is javult egy kicsit, noha ez elsősorban az új patchnek tudható be.

The Witcher 3: Blood and Wine - az utolsó előzetes

A jövő héten kerül boltokba Geralt utolsó kalandja, és sajnos a Blood and Wine DLC lesz a szerepjáték utolsó tartalmi bővítése. A launch trailertől elviselhetetlenebb a megjelenésig hátralévő idő.