The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, XBOXONE

Készül a Witcher harmadik része.
Típus: Akció, RPG

The Witcher 3: Blood and Wine - szüreti mulatság

A CD Projekt RED kiadott pár bámulatosan kinéző screenshotot a The Witcher 3 második kiegészítőjéről. Toussaint, az új tartomány színesnek és békésnek tűnik, de ez csak a látszat, valójában sötét dolgok lappanganak a háttérben.

The Witcher 3: Blood and Wine - durva lett a borító

Még mindig nem tudjuk a The Witcher 3 második expanziójának megjelenési dátumát, de a borítóképet már lecsekkolhatjuk a CD Projekt RED jóvoltából. Geralt egy trónon ül, a háttérben egy démonnal.

Júniusban jön a The Witcher 3: Blood and Wine?

Úgy tűnik, egy lengyel oldal idő előtt megszellőztette a The Witcher 3: Wild Hunt második expanziójának megjelenési dátumát. Ha minden igaz, Geralt júniusban egy eddig soha nem látott vidéket járhat be.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

GDC 2016: A The Witcher 3 az év játéka

Kiosztották az idei GDC Awards-díjakat és nem meglepő módon a legtöbb elismerést a The Witcher 3, a Her Story és az Ori and the Blind Forest kapta a játékipar prominens szakembereitől.

Húszmillió felett jár a The Witcher-sorozat

A lengyel CD Projekt RED is megtartotta aktuális pénzügyi beszámolóját, ahol nem csak a jövőre vonatkozó terveket ismertették, de az is kiderült, hogy nagyon nagyot ment a tavaly megjelent The Witcher 3: Wild Hunt és így közvetve a teljes széria is.

The Witcher 3 - a legjobb modok a fejlesztők szerint

Közeledik a The Witcher 3: Wild Hunt első születésnapja, ami azt is jelenti, hogy a lelkesebbeknek bőven jutott idejük arra, hogy modokat gyártsanak a tavalyi év legjobb játékához. Elmondják a fejlesztők, hogy melyek a kedvenceik!

PlayStation Store - jól fogyott a Destiny

A Sony összegyűjtötte, hogy melyek voltak azok a játékok tavaly, amelyek a legsikeresebbnek bizonyultak az európai és amerikai PlayStation Store-ban. Nálunk a Destiny, a tengerentúlon pedig a Black Ops 3 vitt mindent.

The Witcher 3 - a számok nyelvén

Miután besöpört tavaly egy csomó díjat a The Witcher 3: Wild Hunt, a fejlesztők elárultak nekünk néhány számadatot a nyitott világú RPG-ről. Tudtátok, hogy Geralt kalandján több mint 1500 ember dolgozott?

The Witcher 3 - nem lesz Enhanced Edition

Noha több online bolt is megszellőztette az elmúlt napokban, a CD Projekt RED szerint mégsem lesz Enhanced Edition a The Witcher 3: Wild Huntból. Ez nem meglepő: a készítők folyamatosan javítják az alapjátékot.