The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, XBOXONE

Készül a Witcher harmadik része.
Típus: Akció, RPG

2015 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A legolvasottabb hírek után nézzünk egy másik listát, következzen az elmúlt év tíz legolvasottabb cikke! A győztesen nem fogtok meglepődni, de azért akad egy-két érdekesség is az összeállításban.

2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.

The Witcher 3 - 2016 is Geralt éve lesz

A CD Projekt RED szerint jövőre is jönnek új tartalmak a The Witcher 3: Wild Hunthoz. Elsőként ugye a Blood and Wine DLC-t kapjuk meg, de Geralt utána sem akasztja szögre a kardjait.

TGA 2015: Ezek az év játékai

Hiába a bejelentések és az előzetesek, a The Game Awards az év legjobb játékainak díjazásáról szólt elsősorban. Összegyűjtöttük az összes kategória győztesét, és egy listában vonultatjuk fel őket.

TGA 2015: Itt nézd vissza a díjátadót!

Ha éjjeli bagoly vagy, ne menj messzire, elvégre hajnali 3-kor kezdődik az idei The Game Awards, amit élőben nézhettek nálunk. Az már biztos, hogy Geoff Keighley csapata tíz világpremierrel készül a díjak átadásán kívül.

Elindult a GOG Big Winter Sale

A GOG is összehangolt támadást indít a pénztárcánk tartalma ellen, elvégre elstartolt a nagy téli leárazása. Több mint 500 játék kapható akciósan, akár 90 százalék kedvezménnyel.

The Witcher 3 - kemény év van mögötte

Nagyon kemény és hajtós évet tudhat maga mögött a CD Projekt RED és vele együtt a The Witcher 3. Ennek alkalmából készült el a játék legújabb, hangulatos előzetese.

The Witcher 3 - most fél áron a GOG-on

Ha még nincs meg a The Witcher 3: Wild Hunt, de keresel valami ütős címet az év végére, ennél jobb akciót nem is találhatnál: a GOG-on most fél áron csaphatsz le 2015 egyik legjobb játékára.

TGA 2015: Megvan a jelöltek listája

Már csak kevesebb, mint három hét van hátra az idei The Game Awardsig, a show atyja, Geoff Keighley pedig bejelentette a jelöltek listáját, így a szavazás is kezdetét veheti. A The Witcher 3-at hét kategóriában is jelölték.

The Witcher - 2017-ben jöhet a mozifilm

Nagyon jól haladnak az augusztusban bejelentett The Witcher-mozifilm munkálatai, az amerikai-lengyel koprodukcióban készülő film ugyanis a jelenlegi állás szerint már 2017-ben mozikba kerülhet.