The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A The Witcher harmadik része.
Típus: Akció, RPG

Kihirdették a Steam Awards 2017 jelöltjeit

A Valve idén is megtartja a Steam Awardsot, aminek nyerteseit maguk a játékosok szavazhatják meg, méghozzá egészen elborult kategóriákban. A mostani jelöltek listáját odabent találjátok meg.

The Witcher 3 - megérkezett az Xbox One X-javítás

A legutóbbi javításnak hála az Xbox One X-ben rejlő extra teljesítményt is ki tudja használni a The Witcher harmadik része. A letöltés után két különböző módban futtathatjuk a játékot.

Az új rész alatt keverték újra a Witcher prológusát

Még november közepén jelent meg az a mod, amely az eredeti The Witcher prológusát vonultatja fel, csak éppen a harmadik rész motorja alatt. Mutatjuk, honnan tudjátok letölteni!

Novemberben fejeződik be a Vaják-sorozat

A PlayOn szólt, hogy célegyenesbe érkezett a hetedik Vaják-kötet előkészítése, így november közepén végre lezárul Rivai Geralt és Ciri története. A Vaják: A tó úrnőjében Sapkowski elképesztő bravúrral ábrázolja a háborút és a drámát.

Folytatódott a The Witcher-dokumentumfilm

Ha még nem láttad Geraltot snowboardozás közben, akkor itt a remek alkalom! A Noclip dokumentumfilm-sorozatának legújabb epizódjaiból kiderül, hogy a fejlesztők is szeretnek ökörködni munka közben.

The Witcher 3 - megérkezett a PS4 Pro-javítás

A CD Projekt RED végre elérhetővé tette a The Witcher 3: Wild Hunt legújabb frissítsét, ami ezúttal nem hibákat orvosol, hanem a korábban beharangozott teljesítményjavulást és 4K-támogatást hozza el a PS4 Pro tulajdonosainak.

Frissítve: The Witcher - ma rajtol el a minisorozat

Nem ez az első alkalom, hogy dokumentumfilm foglalkozik a The Witcher-sorozattal és a CD Projekt RED csapatával. A mostani vállalkozás egy hatrészes minisorozat lesz, aminek az első felvonása pont ma mutatkozik be.

Kétórás dokumentumfilm a The Witcher születéséről

Idén lett 10 éves a CD Projekt RED The Witcher-trilógiája, de Ríviai Geralt és a videojátékok kapcsolata sokkal korábbra nyúlik vissza. Egy lengyel oldal utánajárt annak, hogyan lett Andrzej Sapkowski könyveiből játék.

The Witcher 3 - hamarosan jön a 4K-frissítés

Bár tegnap még úgy tűnt, napokon belül befuthat a The Witcher 3: Wild Hunt PS4 Próhoz készített grafikai tuningja, Radek Adam Grabowski PR-os végül tisztázta, hogy ez csak a bejelentésre igaz.

Több mint 2 milliárd dollárt ér a CD Projekt RED

Alaposan kinőtte magát a The Witcher-játékok fejlesztőcsapata, a cég most már több mint 2 milliárd dollárt ér. Ebben az az igazán durva, hogy a lengyelek egy év alatt duplázták meg az értéküket.