The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, SW, XBOXONE

A The Witcher harmadik része.
Típus: Akció, RPG

A CD Projekt egyelőre nem tervez új Witchert

A The Witcher 3 elképesztő sikere után adná magát, hogy a CD Projekt RED nem engedi el a sorozatot, de a stúdió társalapítója, Marcin Iwinski ismét megerősítette, a Blood and Wine után más vizekre eveznek.

Fejlesztői naplón a The Witcher 3: Blood and Wine

A hónap végén érkezik a The Witcher 3 utolsó bővítménye, és ennek kapcsán a CD Projekt RED srácai mesélnek egy sort az új helyszínről, a Franciaországról mintázott Touissantról. Gameplay jeleneteket is kaptunk.

Van esély a The Witcher 4-re

Tekintettel arra, hogy a The Witcher 3: Wild Huntból mintegy 10 millió egységet szállítottak le a boltoknak, üzleti szempontból logikus lenne, ha egyszer elkészülne a negyedik rész. De most a Cyberpunk 2077 élvez prioritást.

Pontos dátumot kapott az új The Witcher 3 DLC

A CD Projekt RED véget vetett a találgatásoknak és ma délután hivatalosan is kőbe véste a The Witcher 3 következő kiegészítésének, a Blood and Wine-nak a megjelenési dátumát.

The Witcher 3: Blood and Wine - szüreti mulatság

A CD Projekt RED kiadott pár bámulatosan kinéző screenshotot a The Witcher 3 második kiegészítőjéről. Toussaint, az új tartomány színesnek és békésnek tűnik, de ez csak a látszat, valójában sötét dolgok lappanganak a háttérben.

The Witcher 3: Blood and Wine - durva lett a borító

Még mindig nem tudjuk a The Witcher 3 második expanziójának megjelenési dátumát, de a borítóképet már lecsekkolhatjuk a CD Projekt RED jóvoltából. Geralt egy trónon ül, a háttérben egy démonnal.

Júniusban jön a The Witcher 3: Blood and Wine?

Úgy tűnik, egy lengyel oldal idő előtt megszellőztette a The Witcher 3: Wild Hunt második expanziójának megjelenési dátumát. Ha minden igaz, Geralt júniusban egy eddig soha nem látott vidéket járhat be.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

GDC 2016: A The Witcher 3 az év játéka

Kiosztották az idei GDC Awards-díjakat és nem meglepő módon a legtöbb elismerést a The Witcher 3, a Her Story és az Ori and the Blind Forest kapta a játékipar prominens szakembereitől.

Húszmillió felett jár a The Witcher-sorozat

A lengyel CD Projekt RED is megtartotta aktuális pénzügyi beszámolóját, ahol nem csak a jövőre vonatkozó terveket ismertették, de az is kiderült, hogy nagyon nagyot ment a tavaly megjelent The Witcher 3: Wild Hunt és így közvetve a teljes széria is.