PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.
1648229978

Leleplezésre vár a Sony Game Pass-kihívója

Régóta jár a szóbeszéd, miszerint a Sony arra készül, hogy egy saját előfizetéses játékkönyvtárral kontrázzon rá az Xbox Game Passre. A pletykák szerint a Spartacus kódnéven futó programot akár már a jövő héten is bemutathatják.
1646924400

A Sony és a Nintendo is szakít Oroszországgal

A játékvilág legnagyobb szereplői sorra állnak ki Ukrajna mellett, köztük a két nagy japán konzolgyártó, a Sony és a Nintendo is. Mindkét vállalat felfüggesztette a hardver- és szoftverforgalmazást Oroszországban.
1646863200

Itt nézd vissza a State of Playt!

Magyar idő szerint este 11 órakor tartja a Sony a következő State of Playt, ahol nagyjából húszpercnyi bemutatóra számíthatunk. A középpontban a japán kiadók keze alatt készülő játékok lesznek.
1645795831

Kiderült a Sony Game Pass-kihívójának árazása?

A VentureBeat szakírója, Jeff Grubb a Grubbsnax műsorának legutóbbi adásában elárulta, nagyon közel van már a Project Spartacus kódnéven futó Game Pass-kihívó bemutatkozása, ráadásul az árazásról is vannak információi.
1644595200

Ingyen multizhatnak a hétvégén a playstationösök

"Kódolatlan" hétvégét tart a Sony, ami az esetünkben azt jelenti, hogy a PlayStation-játékok multiplayer részéhez PlayStation Plus nélkül is hozzáférhetünk majd. Az akció hétfő estig él!
1642678254

Sony: az MS-nek tartania kell a megállapodásokat

A Sony sajtóosztálya közleményt adott ki azután, hogy kiderült, a Microsoft közel 70 milliárd dollárért felvásárolja az Activision Blizzardot. A megállapodás a japán cég részvényeire is kihatott, és bizony a PlayStation-ágazat jövőjét is befolyásolhatja.
1641981600

A tervezettnél tovább gyártják majd a PS4-et

Lapértesülések szerint a Sony arra készült eredetileg, hogy a tavalyi év végén leállítja a PlayStation 4 gyártását, a PlayStation 5 készletproblémái miatt azonban újabb megrendeléseket adott le az előző generációs konzolra.
1641826814

Februárban jön a következő State of Play?

Az iparági bennfentes információk kapcsán mindig jól értesült Tom Henderson arról írt a Twitter-oldalán, hogy a következő hónapban újabb State of Play-műsorral jelentkezik a Sony, ráadásul ezúttal egy egészen nagyszabásúval.
1638561300

Tavasszal rajtolhat a Sony Game Pass-kihívója

Lapértesülések szerint a Sony már nagyban tervezgeti a saját Game Pass-kihívóját, amely magába foglalná a PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit is. Úgy tudni, az új szolgáltatás tavasszal rajtolhat el.
1636023600

Kratos is focizni készül az új PlayStation-reklámban

Szeretjük a konzolgyártók tévéreklámjait, mert általában kreatív darabokról van szó: a legújabb a PlayStation és a Bajnokok ligája együttműködését ünnepli, természetesen a jól ismert játékhősökkel a főszerepben.