Xbox One XBOXONE

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.

Inside Xbox - a közösségnek szóló új műsor

A Microsoft visszahozza műsorát, az Inside Xbox-ot, ahol a tervek szerint számos érdekesség, bejelentés és kulisszatitok lesz majd terítéken, szigorúan a közösség bevonásával együtt.

Xbox One - mit tartalmaz a tavaszi frissítés?

Hamarosan befut az Xbox One következő nagy rendszerfrissítése, amely a régóta áhított 1440p-s felbontás támogatását is magával hozza. A Microsoft átdolgozta az audiobeállításokat, és modernebb lesz az Edge böngésző is.

Jön az 1440p-támogatás Xbox One S-re és X-re

Kevin Gammill, a Microsoft Xbox Platform Partner Group programmenedzsere a Twitteren erősítette meg, hogy hamarosan az 1440p-s támogatással is felvértezik az Xbox One S-et és az Xbox One X-et. Ha ilyen kijelződ van, örülhetsz.

Ingyen multizhatunk a hétvégén az Xbox Live-on

A Microsoft jóvoltából ezen a hétvégén minden Xbox Live-tag ingyen multizhat, vagyis nem szükséges Gold-tagság ahhoz, hogy online játszhassunk. Az ajánlat vasárnapig szól.

Megérkezett a party chat az Xbox mobilappjába

A jó két hónapos bétatesztelést követően az éles Xbox-alkalmazásban is elérhetővé vált a party chat, így a mobilunkon keresztül is cseveghetünk az Xbox Live-os barátainkkal.

Erősödött a Microsoft Xbox-részlege

Befutott a Microsoft pénzügyi helyzetjelentése, és bár a redmondiak ezúttal sem osztottak meg túl sok konkrétumot az Xbox-üzletág teljesítményéről, az Xbox One X boltokba kerülése éreztette a hatását a számokon.

A brit kereskedők sem örülnek a Game Passnek

Egy héttel ezelőtt jelentette be a Microsoft, hogy a jövőben minden exkluzív címük már a premier napján elérhető lesz az előfizetéses szolgáltatásukon, az Xbox Game Passen keresztül. A kereskedők egyelőre nagyon nem örülnek a döntésnek.

HWSW: Új pénzkeresési lehetőségek a Mixeren

Hamarosan a Mixer partnerei részesedést kapnak a játékvásárlásokból, és a platformon közvetlenül is lehet nekik "borravalót" osztogatni. Mindez viszont még mindig kevés lesz a Twitch utoléréséhez.

Óriási felvásárlásba kezdhet a Microsoft

Az elemzők szerint a Microsoft pontosan látja, hogy masszív lemaradása van exkluzívok terén, amit a cég stúdiófelvásárlásokkal hozhat be. A Polygon úgy tudja, még az Electronic Arts bekebelezése is szóba jött.

Xbox Game Pass - a first-party címek maradnak

Az Xbox Game Pass felhozatalában folyamatosan rotálják a résztvevő játékokat, így félő volt, hogy hiába szerepelnek benne a Microsoft friss címei, idővel kikerülnek a kínálatból. Szerencsére nem ez a helyzet.