Xbox One XBOXONE

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.

Xbox One - hamarosan billentyűzettel és egérrel?

Nem először lehet arról hallani, hogy a Microsoft hamarosan hivatalosan is elérhetővé teszi Xbox One-on a billentyűzet és az egér támogatását, de most úgy tűnik, nagyon közel van a megoldás, amit valószínűleg a Razer fog biztosítani.

E3 2018: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2018: Az új Xbox a magasabb framerate-re hajt

A Microsoft az E3-as konferenciáján megerősítette, már dolgoznak a következő generációs Xboxon. Egy későbbi videóinterjúban Phil Spencer aztán elárulta, mi is a fő cél az új konzolnál.

E3 2018: 2020-ban jöhet az új Xbox-család

Újabb pletykákat szállított a Thurott.com szerkesztője, Brad Sams, az úriember ezúttal arról írt, hogy a Microsoft 2020-ban tervezi boltokba küldeni az idei E3-as konferenciáján beharangozott konzoljait.

E3 2018: Előrendelhető az Xbox Adaptive Controller

A mai naptól kezdve végre előrendelhetővé tette a Microsoft a fogyatékkal élők számára készített Xbox Adaptive Controllert. A vállalat reményei szerint a játékok mostantól végre még több ember életét tölthetik meg boldogsággal.

E3 2018: A Microsoft már az új Xboxokon dolgozik

Phil Spencer a Microsoft-konferencia záróbeszédében elhintette, hogy a redmondi cég mérnökei már a következő Xbox konzolokon dolgoznak. Konkrétumokat nem árult el persze, de van üzenetértéke a dolognak.

E3 2018: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

Ma este valamivel később veszi kezdetét a bejelentéshullám, a Microsoft E3-as konferenciája este 10 órakor rajtol. Válasszátok ezt az esti film helyett, természetesen élőben követhetitek nálunk az eseményeket!

E3 2018: Új kormányt mutatnak be az Xbox One-hoz

Az IGN értesülései szerint az első generációs Xbox kontrollerét is feltámasztó Hyperkin egy vezeték nélküli kormányt mutat majd be az Xbox One-hoz az E3 folyamán. A Project S az Xbox 360 vezeték nélküli kormánykerekére hasonlít.

Amerikai toplista: a God of War vitte az áprilist

Hasonlóan a brit piachoz, Kratos az Egyesült Államokban sem talált legyőzőre áprilisban. A legkeresettebb konzol a PlayStation 4 lett az NPD Group legfrissebb jelentése szerint, a hardveres eladások 15 százalékkal nőttek.

Bemutatkozott az Xbox Adaptive Controller

A Microsoft végül nem várta meg az E3-at, így hivatalosan is bemutatta a hét elején kiszivárgott vadonatúj, fogyatékkal élők számára készült Xbox-kontrollert, az Xbox Adaptive Controllert.