Xbox One XBOXONE

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.
1551866405

Májusban jön a lemezmeghajtó nélküli Xbox One?

A Windows Central értesülései szerint a tavaly év végén már pletykált lemezmeghajtó nélküli Xbox One most májustól lesz kapható, Xbox One S All-Digital Edition néven. A gép így kizárólag digitális játékokat tud majd futtatni.
1551196852

Xbox One-játékok egyenesen PC-n is?

A legújabb szóbeszédek szerint a Microsoft még szorosabbra fűzné az Xbox One és a Windows 10 közötti átjárást, így a jövőben akár direktben is játszhatóak lesznek a konzolos játékok PC-n.
1550847600

Ilyenek lesznek az új Xbox-konzolok?

A francia JeuxVideo értesüléseiből egészen sok infót tudtunk meg az Xbox „Lockhart” és az Xbox „Anaconda” gépekről. Egyelőre persze semmilyen hivatalos megerősítésre nem számíthatunk, szóval érdemes óvatosan kezelni a hírt.
1550833200

Switchre költözhet az Xbox Game Pass?

Érdekes pletykák keringenek az egyre nagyobb pajtásnak tűnő Microsoft és Nintendo körül. Elképzelhető, hogy az Xbox Live rendszere mellett az Xbox Game Pass és annak teljes játékkönyvtára is ellátogathat a Nintendo konzoljára.
1549299600

Xbox Live - Switchen és mobilon is

Eddig csak az Xbox-konzolokon, illetve PC-n találkozhattunk az Xbox Live rendszerével, a Microsoft azonban a jövőben Nintendo Switchre és mobilkészülékekre is kiterjesztené az online platformját.
1549033200

Super Bowl-reklámot kap az Adaptive Controller

Négy év kihagyás után ismét visszatér a Microsoft a Super Bowl legendás reklámszünetébe, mely során ezúttal az Xbox Adaptive Controlleré lesz a főszerep. Ha mindenki játszik, mindannyian nyerünk.
1548874310

Frissítve: Világszerte leállt az Xbox Live

Ha esetleg most kapcsoljátok be az Xbox One-otokat, akkor ne lepődjetek meg, ha a dashboard helyett fekete képernyő fogad. A Microsoft tud a hibáról és gőzerővel dolgoznak azon, hogy helyreállítsák azt.
1548608400

Nagyot fog durranni a Microsoft idei E3-as show-ja

Phil Spencer a Sony távolmaradásától függetlenül ugyanolyan nagy show-t ígér az idei E3-ra, mint amit a korábbi évek során már megszokhattunk. Sőt jó hír, hogy az Xbox mellett nagyobb teret kap majd a PC, igaz, az már kevésbé, hogy a mobil is.
1548419409

Az új Xbox is támogatja a valós idejű ray-tracinget?

Egy állítólagos Microsofthoz közeli forrás azt állítja a Redditen közzétett bejegyzésében, hogy a következő generációs Xbox-konzol is támogatja majd valós idejű sugárkövetést, pont úgy, mint a legújabb GeForce RTX-videokártyák.
1546596948

Finomhangolást kap az Xbox One kontrollere?

A Windows Latest szúrta ki, hogy a Microsoft decemberben két szabadalmat is levédetett. Mindkettő az Xbox One-kontroller ravaszával kapcsolatos újítás, így nem kizárt, hogy finomhangolt változatot kap majd az amúgy is szuper irányító.