Xbox One XBOXONE

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.

Itt nézd vissza az X018-at!

A hétvégén kezdetét vette a Mexikóvárosban megrendezésre kerülő X018 Microsoft-esemény, melynek Inside Xbox prezentációján rengeteg újdonsággal és meglepetéssel találkozhatunk majd magyar idő szerint este tíztől.

Xbox One - itt az egér- és billentyűzettámogatás

A Microsoft bejelentette, hogy az Xbox One régóta várt egér- és billentyűzettámogatása a jövő héten élesedik. Már rögtön a startkor egy sor játék támogatja a külső perifériákat - köztük a Fortnite és a Warframe.

Radioactive Edition nevű Xbox One X érkezett

A Bethesda és a Microsoft egy különleges festésű Xbox One X-kiadással készül a Fallout 76 megjelenésére. A Radioactive Edition különösen érdekes lehet a kosárlabdarajongók, főleg a Sixers-fanok számára.

Microsoft: jól teljesít a játékos divízió

Befutott a Microsoft 2019-es üzleti évének első negyedéves pénzügyi jelentése. 29,1 milliárd dolláros rekordbevétellel zárták a Q1-et, ezt pedig részben a felhős szolgáltatásoknak, illetve a játékoknak köszönhetik.

Megjöttek az új avatárok az Xbox One frissítésével

Már elérhető az Xbox One októberi rendszerfrissítése, amely élesíti a régóta várt új avatárokat, illetve Alexa-támogatással is felvértezték a konzolt. Ezentúl a HDR-filmeket is könnyebben nézhetünk a streaming szolgáltatókon keresztül.

Érkezik az xboxos billentyűzet- és egértámogatás

Már régóta tervben volt az, hogy az Xbox One-on lehetőségünk lesz billentyűzet és egér segítségével is játszani a kontrollerek mellett, ám konkrét részletekkel sosem találkozhattunk a témát illetően. Egészen idáig.

Fehér Xbox One X-es bundle jön a Fallout 76-tal

A Microsoft bejelentette, hogy a Fallout 76 premierjére egy olyan konzolcsomaggal készül, amelyben fehér színű Xbox One X-et találunk. Emellett jön a külön megvásárolható, fehér Elite Controller és Turtle Beach-headset is.

Xbox All Access - 132 dollárt is spórolhatnánk...

... ha az USA-ban élnénk. A múlt heti pletykák után mára hivatalos megerősítést nyert a Microsoft új előfizetési lehetősége, melynek során bizonyos havidíjért cserébe nemcsak játékokat, hanem magát a konzolt is megkaphatjuk.

Konzolt adna havidíjas előfizetéssel a Microsoft

Egy egészen újszerű előfizetéses csomag bevezetésén dolgozik a Microsoft. Az Xbox All Access egy olyan havidíjas szolgáltatás lehet, amely az Xbox Game Pass és az Xbox Live Gold mellett egy Xbox One X-et vagy S-et is tartalmazna.

Egyre csak bővül a Microsoft új stúdiója

Az idei E3-on bejelentett, a The Initiative névre hallgató fejlesztőstúdió egyre komolyabb arcokat vonultat fel. A legújabb alkalmazottak közt néhányan olyan projekteken dolgoztak, mint a God of War vagy a Red Dead Redemption.