Horizon: Zero Dawn PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
Típus: Dínós, RPG

TGS 2016: Japán nyelvű előzetesen a Horizon

A Sony Tokyo Game Shown tartott konferenciáján mutatkozott be a Horizon: Zero Dawn legújabb, japán nyelvű előzetese. A felvétel izgalmas ízelítőt ad a főhős, Aloy fantasztikus világából.

PlayStation 4 Pro - így néznek ki a játékok 4K-ban

A Sony jóvoltából most megnézhetitek, miként fest a For Honor, a Days Gone, a Mass Effect: Andromeda, a Rise of Tomb Raider, a Horizon: Zero Dawn és a Watch Dogs 2 4K felbontásban. Persze a teljes élvezethez egy megfelelő kijelző kell.

Így fut a Horizon az erősebb PlayStation 4-en

Természetesen a Horizon: Zero Dawn is támogatja majd a PS4 Prót, a játékot a HDR demózására vették elő a ma esti PlayStation Meetingen. Töltsetek el három percet a robotdinók társaságában!

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.

E3 2016: Megjött a teljes Horizon: Zero Dawn demó

A Sony E3-as konferenciáján mutatkozott be a Guerilla Games következő fejlesztésének, a Horizon: Zero Dawnnak a legújabb gameplay kedvcsinálója, amiből most végre megérkezett a teljes, 13 perces változat.

E3 2016: Horizon - találkozás a valódi Watcherrel

A PlayStation 4-kínálat egyik legígéretesebb címének ígérkezik a Killzone-sorozatot is készítő Guerilla Games új játéka, a Horizon: Zero Dawn, aminek most életre kelt az egyik gépe, egy Watcher.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Horizon: Zero Dawn részletek

Egy csomó friss információt kaptunk a Guerrilla Games PS4-exkluzív alkotásáról, különösképp az univerzumról. Aloy időnként társakat is maga mellé állíthat, de alapjában véve egy magányos hősnővel van dolgunk.

E3 2016: Horizon: Zero Dawn gameplay

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Killzone-sorozatot is jegyző Guerilla Games legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn, amiből most kaptunk egy masszív, közel kilencperces bemutatót.

E3 2016: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Szűk másfél óra, és kezdetét veszi az E3 egyik legjobban várt konferenciája, a Sony-sajtótájékoztató. Idén sem bírtam ki, hogy ne maradjak fent, és ha már így alakult, liveblogolok is. Tarts velem!