Horizon: Zero Dawn PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
Típus: Dínós, RPG

The Frozen Wilds - traileren a tűzokádó robot

Temérdek információ érkezik a Horizon: Zero Dawn új kiegészítőjéről, a hamarosan megjelenő The Frozen Wildsról. Tegnap friss képeket láthattunk, ma pedig az egyik legveszélyesebb ellenfél is bemutatkozik.

Gyönyörű képeken a Horizon: Zero Dawn DLC-je

Kevesebb, mint egy hét múlva érkezik a Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds, vagyis Aloy kalandjainak nagy kiegészítője. Mozgásban már láthattátok az új DLC-t, most viszont gyönyörű, 4K-s képek érkeztek róla.

Traileren a Horizon: Zero Dawn kiegészítője

Bő egy hét választ el bennünket a Horizon: Zero Dawn első és egyben utolsó nagyobb kiegészítőjének, a The Frozen Wildsnak a megjelenésétől. Az utolsó napokra álljon itt egy kis emlékeztető, hogy mivel lesz dolgunk!

Meseszép képeken a Horizon kiegészítője

Négy screenshotot kaptunk a Horizon: Zero Dawn novemberben érkező kiegészítőjéről, a The Frozen Wildsról. Lehet, hogy Aloyra kőkemény kihívás vár, de legalább álomszép látványban lesz része.

Horizon: Zero Dawn - a fagyos északra utazunk

A jövő hónapban érkezik a Horizon: Zero Dawn DLC-je, a The Frozen Wilds, amely a fagyos vadvidékre kalauzolja el a játékosokat. Ide csak a legjobb vadászok merészkednek - az új előzeteshez meleg kabát ajánlott!

Komplett kiadást kap a Horizon: Zero Dawn

Ha még nem merültél el a Horizon: Zero Dawn gyönyörű, ám veszélyes világában, de mindenképpen meg akarod venni a játékot a közelgő DLC-jével együtt, akkor itt egy remek ajánlat. Decemberben jön a Complete Edition.

Novemberben érkezik a Horizon kiegészítője

Megjelenési dátumot kapott a Horizon: Zero Dawn első nagyobb lélegzetvételű kiegészítője, a The Frozen Wilds. Az adalék éppen beelőzi a telet, november elején csaphatunk le rá.

Horizon Zero Dawn - sok újdonságot hozott a javítás

A mai napon befutott a Horizon: Zero Dawn legújabb frissítése, ami a sok-sok apró javítás mellett lényeges újdonságokat is tartalmaz. Ilyen a New Game+ mód, valamint az Ultra Hard nehézségi szint.

Brit toplista: ismét az élen a Horizon: Zero Dawn

Sajnos a Nintendo és a múlt héten megjelent Arms nem tudta elcsípni az első helyet, de a játéknak így sincs szégyenkeznivalója. A dobogó élén egyébként a március legjobb címe, a Horizon: Zero Dawn végzett.

E3 2017: A második galériafrissítés

A tegnapi Ubisoft- és a mai Sony-bejelentések után csak úgy tobzódunk a szebbnél szebb screenshotokban. Mára Beyond Good & Evil 2-, Far Cry 5-, God of War-, Skull & Bones-, Gran Turismo Sport- és Days Gone-képek jutottak.