Horizon: Zero Dawn PC, PlayStation

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
1486983660

Tévéreklám készült a Horizonhoz

Az általunk ismert civilizációnak vége, az emberek törzsekbe tömörülve próbálnak túlélni a robotdinók világában. Hangulatos tévéreklám készült a két hét múlva megjelenő Horizon: Zero Dawnhoz.
1486832441

Horizon: Zero Dawn - még két robotdinó beköszön

Már csak pár hét és boltokba kerül a Horizon: Zero Dawn, így a Guerrilla Games alaposan rákapcsolt, hogy bemutassa azokat a robotszörnyeket, amikkel meggyűlik majd Aloy baja. Emellett a teljes világtérkép is kiszivárgott.
1486659600

Horizon: Zero Dawn - bemutatkoznak a robotdínók

Ugyan a Horizon: Zero Dawn egy robotdínók uralta világban játszódik, mégis nagyon keveset tudunk a különböző fajokról. Egy most indított új videósorozat ezt igyekszik orvosolni. Bemutatkozik Snapmaw és Thunderjaw.
1486548012

Másfél órán át mozog a Horizon: Zero Dawn

A Guerrilla Games a minap élőben streamelte a Horizon: Zero Dawnt. Az adásban számos érdekességre derült fény: most már tudjuk, hogy a kezelőfelület teljesen eltüntethető, illetve a fotómód rejtelmei is felszínre kerültek.
1486388302

Horizon: Zero Dawn - három fejlesztői napló érkezett

A Guerrilla Games most három videóban meséli el, hogyan alakult át a csapat lineáris shooter-fejlesztőből egy nyitott világú anyag fejlesztőjévé. Nagy utat tettek meg a hollandok a Killzone-sorozattól a Horizonig.
1485936003

Aranylemezen a Horizon: Zero Dawn

Az amszterdami Guerrilla Games befejezte a Horizon: Zero Dawn munkálatait, a játék aranylemezre került, és most már csak a sokszorosítás vár rá. Ezenkívül közelebbről is megnézhetjük a PS4-exkluzív cím gyűjtői kiadását.
1485802500

Húsz percig mozog a Horizon: Zero Dawn

Húszperces gameplay videót kapott az idei év egyik legjobban várt játéka, a Horizon: Zero Dawn. A fejlesztők társaságában leshetsz bele a PS4-exkluzív közel rajtra kész változatába.
1485365760

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!
1485018032

Horizon: Zero Dawn - meglovagolhatjuk a robotokat

Javában zajlik a tajvani Taipei Game Show, ahol a Sony friss képsorokat mutatott a Guerrilla Games nyitott világú akciójátékáról. Ezenkívül pár fontos információt is megtudtunk Aloy társairól, akiket magával vihet a küldetésekre.
1484154000

Horizon: Zero Dawn - barátok és ellenségek

Vadonatúj előzetessel jelentkezett a márciusi játékfelhozatal egyik legjobban várt darabja, a PlayStation 4-exkluzív Horizon: Zero Dawn. A legfrissebb ízelítő a történetre, azon belül is főhősünk ellenfeleire és barátaira koncentrál.