Horizon: Zero Dawn PC, PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
Típus: Dínós, RPG

Horizon: Zero Dawn - Aloy túrázni indul

A Famitsu abban a szerencsés helyzetben volt, hogy kipróbálhatta a Guerilla Games még javában készülő játékát, a Horizon: Zero Dawnt, így közel negyven percen át mozog Aloy mesés kalandja.

Óriáskrokodil a Horizon új fejlesztői naplójában

A Horizon: Zero Dawn világában az emberi civilizáció összeomlott, a túlélők elszórtan, törzsekben élik a mindennapjaikat. A domináns faj szerepét átvették a robotizált vadállatok, róluk lesz szó a játék új fejlesztői naplójában.

Horizon: Zero Dawn - robotikus vadvilág

Friss képek érkeztek a PlayStation 4-exkluzív Horizon: Zero Dawnról. Aloy élete nem könnyű ebben a káprázatos szépségű vadonban. A robotlények kérdés nélkül megölnek minden embert, aki csak az útjukba kerül.

Horizon: Zero Dawn - bőven lesz mit csinálnunk

Ahogy az egy nyitott világú játéktól elvárható, a fő küldetés mellett rengeteg egyéb tennivaló vár a játékosokra. Szerencsére a Killzone-sorozat alkotóinak új játéka, a Horizon: Zero Dawn sem lesz ez alól kivétel.

A Guerilla Games törölte második projektjét

A holland fejlesztő lemondott a titokban készülő játékáról azért, hogy teljes mértékben a Horizon: Zero Dawnra koncentrálhasson. Aki új Killzone-ban reménykedett, most csalódni fog.

TGS 2016: Japán nyelvű előzetesen a Horizon

A Sony Tokyo Game Shown tartott konferenciáján mutatkozott be a Horizon: Zero Dawn legújabb, japán nyelvű előzetese. A felvétel izgalmas ízelítőt ad a főhős, Aloy fantasztikus világából.

PlayStation 4 Pro - így néznek ki a játékok 4K-ban

A Sony jóvoltából most megnézhetitek, miként fest a For Honor, a Days Gone, a Mass Effect: Andromeda, a Rise of Tomb Raider, a Horizon: Zero Dawn és a Watch Dogs 2 4K felbontásban. Persze a teljes élvezethez egy megfelelő kijelző kell.

Így fut a Horizon az erősebb PlayStation 4-en

Természetesen a Horizon: Zero Dawn is támogatja majd a PS4 Prót, a játékot a HDR demózására vették elő a ma esti PlayStation Meetingen. Töltsetek el három percet a robotdinók társaságában!

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.

E3 2016: Megjött a teljes Horizon: Zero Dawn demó

A Sony E3-as konferenciáján mutatkozott be a Guerilla Games következő fejlesztésének, a Horizon: Zero Dawnnak a legújabb gameplay kedvcsinálója, amiből most végre megérkezett a teljes, 13 perces változat.