Horizon: Zero Dawn PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
Típus: Dínós, RPG

E3 2016: Horizon - találkozás a valódi Watcherrel

A PlayStation 4-kínálat egyik legígéretesebb címének ígérkezik a Killzone-sorozatot is készítő Guerilla Games új játéka, a Horizon: Zero Dawn, aminek most életre kelt az egyik gépe, egy Watcher.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Horizon: Zero Dawn részletek

Egy csomó friss információt kaptunk a Guerrilla Games PS4-exkluzív alkotásáról, különösképp az univerzumról. Aloy időnként társakat is maga mellé állíthat, de alapjában véve egy magányos hősnővel van dolgunk.

E3 2016: Horizon: Zero Dawn gameplay

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Killzone-sorozatot is jegyző Guerilla Games legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn, amiből most kaptunk egy masszív, közel kilencperces bemutatót.

E3 2016: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Szűk másfél óra, és kezdetét veszi az E3 egyik legjobban várt konferenciája, a Sony-sajtótájékoztató. Idén sem bírtam ki, hogy ne maradjak fent, és ha már így alakult, liveblogolok is. Tarts velem!

E3 2016: A Horizon: Zero Dawn gyűjtői kiadásai

Tegnap óta tudjuk, hogy a holland Guerrilla Games alkotása csak jövő márciusban landol PS4-en, és ma az is bizonyossá vált, hogy a gyűjtők rögtön kétféle különleges kiadás közül választhatnak.

E3 2016: Jövőre csúszott a Horizon Zero Dawn

A Sony és a Guerilla Games megerősítette, hogy a tervezettnél később, csak jövő év márciusában debütál legújabb játékuk, a Horizon Zero Dawn. A szomorú hír mellé viszont kaptunk egy új trailert is.

Mégis idén jön a Horizon: Zero Dawn?

A francia Uncharted 4-kópiák mellé osztogatott szórólap szerint mégse jövőre, hanem idén kerül boltokba a Killzone-sorozatot is jegyző Guerilla csapatának legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn.

2017-re csúszik a Horizon: Zero Dawn?

A megbízható iparági bennfentes, Shinobi szerint a Guerilla Games mégsem készül el idén a Horizon: Zero Dawnnal, így a premier csak 2017 elején várható. Hivatalos megerősítés még nincs, szóval reménykedhetünk.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!