Horizon: Zero Dawn PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
Típus: Dínós, RPG

Aranylemezen a Horizon: Zero Dawn

Az amszterdami Guerrilla Games befejezte a Horizon: Zero Dawn munkálatait, a játék aranylemezre került, és most már csak a sokszorosítás vár rá. Ezenkívül közelebbről is megnézhetjük a PS4-exkluzív cím gyűjtői kiadását.

Húsz percig mozog a Horizon: Zero Dawn

Húszperces gameplay videót kapott az idei év egyik legjobban várt játéka, a Horizon: Zero Dawn. A fejlesztők társaságában leshetsz bele a PS4-exkluzív közel rajtra kész változatába.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Horizon: Zero Dawn - meglovagolhatjuk a robotokat

Javában zajlik a tajvani Taipei Game Show, ahol a Sony friss képsorokat mutatott a Guerrilla Games nyitott világú akciójátékáról. Ezenkívül pár fontos információt is megtudtunk Aloy társairól, akiket magával vihet a küldetésekre.

Horizon: Zero Dawn - barátok és ellenségek

Vadonatúj előzetessel jelentkezett a márciusi játékfelhozatal egyik legjobban várt darabja, a PlayStation 4-exkluzív Horizon: Zero Dawn. A legfrissebb ízelítő a történetre, azon belül is főhősünk ellenfeleire és barátaira koncentrál.

Videón a PlayStation idei nagyágyúi

A Sony idén is kiadott egy kétperces kedvcsinálót, amelyben az év "kihagyhatatlan" PlayStation 4- és PlayStation VR-címeit vonultatja fel. Az új Gran Turismo, a Horizon és az Uncharted: The Lost Legacy mellett a Detroit is feltűnik.

Horizon: Zero Dawn - Aloy múltjának titkai

A Guerilla Games legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn kapcsán egyre biztosabbá válik, hogy nemcsak robotdinókkal teli világa, de annak és főszereplőjének háttere miatt is érdekesnek ígérkezik.

Horizon: Zero Dawn - az ezerarcú világ

Az emberek és a robotok csatáját már több játék és film feldolgozta, ám a Guerrilla látomása mégis egyedi. Fajunk itt szinte kőkorszaki viszonyok között tengeti az életét, de leleményességünk nem ismer határokat. Itt az új előzetes!

Itt nézd élőben a PlayStation Experience-et!

Alig vagyunk túl a The Game Awardson, a hétvégén még egy jeles eseménynek örülhetünk. Magyar idő szerint este hét órakor kezdődik az idei PlayStation Experience, így mára is jut néhány bejelentés és kedvcsináló.

Horizon: Zero Dawn - így készült a játék világa

Folytatódik a Guerilla Games nyílt világú felfedezős kalandjának, a Horizon: Zero Dawnnak a nemrég indított fejlesztői videónapló-sorozata. A legújabb felvonásban a készítők az általuk megalkotott vibráló világról mesélnek.