Horizon: Zero Dawn PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
Típus: Dínós, RPG

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!

Epikus launch traileren a Horizon: Zero Dawn

Már szinte a nyakunkon van a közvetkező nagy PlayStation 4-exkluzív megjelenése. A Guerrilla Games nem is hazudtolta meg magát, egy kiváló hangulatfokozó launch trailert rittyentett össze a premierhez.

Horizon: Zero Dawn - nyolcmillió eladott példány?

A SuperData elemzője szerint hatalmas karrier áll az Európában március elsején megjelenő Horizon: Zero Dawn előtt. A játékból a teljes életciklusa alatt akár több mint 8 millió példányt is eladhat majd a Sony.

Így harcolunk a Horizon: Zero Dawnban

Egyre közeledik a Sony egyik legjobban várt idei exkluzív címének a megjelenése, így természetesen felpörgött az előzetesgyár is. Az új videók mellett a fejlesztők elárulták, mit tartalmaz az első napi javítás.

Ennyivel szebb PS4 Prón a Horizon: Zero Dawn

Megérkeztek az első tesztek a Guerrilla Games PS4-exkluzív akciójátékáról. A sajtó egy csapásra szívébe zárta a Horizon: Zero Dawnt, ráadásul érkezett egy összehasonlító videó, melyből kiderül, hogy mit tud a játék PS4 Prón.

Horizon: Zero Dawn - kisebb javítással érkezik

Ma már nem jelenhet meg úgy játék, hogy ne jönne hozzá egy első napi frissítés. Szerencsére a Horizon: Zero Dawn esetében nem kell sokat szenvedni a letöltéssel, ugyanis csak pár száz megáról lesz szó.

Horizon: Zero Dawn előzetes

Aloyt gyerekkorában kitaszították, de a törzs nélküliek meglátták benne a lehetőséget, hogy békét hozhat egy olyan világba, amit robotszörnyek uralnak. Mire a lány felnő, rendíthetetlen harcossá válik, és az igazságot kutatja.

Horizon: Zero Dawn - Aloy lehet a Sony jövője

Ugyan még meg se jelent a Killzone-sorozat alkotóinak legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn, a Sony már most nagyon bizakodó Aloy kalandját illetően. Jon Edwards termékmenedzser szerint Aloy egyértelműen a jövő PlayStation-ikonja.

Tévéreklám készült a Horizonhoz

Az általunk ismert civilizációnak vége, az emberek törzsekbe tömörülve próbálnak túlélni a robotdinók világában. Hangulatos tévéreklám készült a két hét múlva megjelenő Horizon: Zero Dawnhoz.

Horizon: Zero Dawn - még két robotdinó beköszön

Már csak pár hét és boltokba kerül a Horizon: Zero Dawn, így a Guerrilla Games alaposan rákapcsolt, hogy bemutassa azokat a robotszörnyeket, amikkel meggyűlik majd Aloy baja. Emellett a teljes világtérkép is kiszivárgott.