Horizon: Zero Dawn PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
Típus: Dínós, RPG

Mégis idén jön a Horizon: Zero Dawn?

A francia Uncharted 4-kópiák mellé osztogatott szórólap szerint mégse jövőre, hanem idén kerül boltokba a Killzone-sorozatot is jegyző Guerilla csapatának legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn.

2017-re csúszik a Horizon: Zero Dawn?

A megbízható iparági bennfentes, Shinobi szerint a Guerilla Games mégsem készül el idén a Horizon: Zero Dawnnal, így a premier csak 2017 elején várható. Hivatalos megerősítés még nincs, szóval reménykedhetünk.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

Horizon: Zero Dawn - nyolcpercnyi játékmenet

A show egyik legjobban várt játéka, az idei E3-on bemutatott Horizon: Zero Dawn is megmutatta magát, mégpedig egy nagyon tartalmas játékmenet-bemutatóval. Mi most egy nyolcperces változatot tudunk megmutatni nektek.

Ismét mozog a Horizon: Zero Dawn

A TGS-en a Guerilla Games nyitott világú játékát is kiállították, így erről is tudunk mutatni egy friss gameplay felvételt. Főhősnőnk, Aloy robotdinókra vadászik feltűnésmentesen, a fűben lapítva.

Horizon: Zero Dawn - ismerős RPG-elemekkel

Hermen Hulst, a Guerilla Games társalapítója a GamesRadarnak adott interjúban többek között az idei E3-on bemutatott Horizon: Zero Dawnról is mesélt, így kiderült, a szerepjátékos elemek is fontosak lesznek a játékban.

GC 2015: Új infók jönnek a Horizon: Zero Dawnról

A Guerilla Games egyik fejlesztője, Mark Norris a Twitteren erősítette meg, hogy az idei E3 egyik meglepetéscíme, a Horizon: Zero Dawn is jelen lesz Kölnben. Állítólag új látnivalókat és információkat is kapunk majd.

Horizon - fejlesztői videón az E3-as demó

Lemaradtál a Horizon: Zero Dawn E3-as bemutatójáról? Semmi gond, most bepótolhatod, ráadásul fejlesztői kommentárral fűszerezve, így rengeteg érdekességet tudhatsz meg a Guerilla legújabb fejlesztéséről.

E3 2015: Íme, az expó legjei - szerintünk

Melyik volt a legjobb játék? Min lepődtél meg a leginkább? Miben csalódtál a legnagyobbat? Ezekre a kérdésekre válaszoltak a Gamekapocs szerkesztői az E3 után, ha kíváncsi vagy a véleményünkre, erre fáradj!

E3 2015: Rengeteg Horizon: Zero Dawn érdekesség

Az idei Sony-konferencia egyik meglepetésbejelentése volt a Killzone-játékokat is jegyző Guerilla Games legújabb fejlesztése, a közel két éve készülő Horizon: Zero Dawn. Érkezett néhány friss részlet vele kapcsolatban.