Horizon: Zero Dawn PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
Típus: Dínós, RPG

Így harcolunk a Horizon: Zero Dawnban

Egyre közeledik a Sony egyik legjobban várt idei exkluzív címének a megjelenése, így természetesen felpörgött az előzetesgyár is. Az új videók mellett a fejlesztők elárulták, mit tartalmaz az első napi javítás.

Ennyivel szebb PS4 Prón a Horizon: Zero Dawn

Megérkeztek az első tesztek a Guerrilla Games PS4-exkluzív akciójátékáról. A sajtó egy csapásra szívébe zárta a Horizon: Zero Dawnt, ráadásul érkezett egy összehasonlító videó, melyből kiderül, hogy mit tud a játék PS4 Prón.

Horizon: Zero Dawn - kisebb javítással érkezik

Ma már nem jelenhet meg úgy játék, hogy ne jönne hozzá egy első napi frissítés. Szerencsére a Horizon: Zero Dawn esetében nem kell sokat szenvedni a letöltéssel, ugyanis csak pár száz megáról lesz szó.

Horizon: Zero Dawn előzetes

Aloyt gyerekkorában kitaszították, de a törzs nélküliek meglátták benne a lehetőséget, hogy békét hozhat egy olyan világba, amit robotszörnyek uralnak. Mire a lány felnő, rendíthetetlen harcossá válik, és az igazságot kutatja.

Horizon: Zero Dawn - Aloy lehet a Sony jövője

Ugyan még meg se jelent a Killzone-sorozat alkotóinak legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn, a Sony már most nagyon bizakodó Aloy kalandját illetően. Jon Edwards termékmenedzser szerint Aloy egyértelműen a jövő PlayStation-ikonja.

Tévéreklám készült a Horizonhoz

Az általunk ismert civilizációnak vége, az emberek törzsekbe tömörülve próbálnak túlélni a robotdinók világában. Hangulatos tévéreklám készült a két hét múlva megjelenő Horizon: Zero Dawnhoz.

Horizon: Zero Dawn - még két robotdinó beköszön

Már csak pár hét és boltokba kerül a Horizon: Zero Dawn, így a Guerrilla Games alaposan rákapcsolt, hogy bemutassa azokat a robotszörnyeket, amikkel meggyűlik majd Aloy baja. Emellett a teljes világtérkép is kiszivárgott.

Horizon: Zero Dawn - bemutatkoznak a robotdínók

Ugyan a Horizon: Zero Dawn egy robotdínók uralta világban játszódik, mégis nagyon keveset tudunk a különböző fajokról. Egy most indított új videósorozat ezt igyekszik orvosolni. Bemutatkozik Snapmaw és Thunderjaw.

Másfél órán át mozog a Horizon: Zero Dawn

A Guerrilla Games a minap élőben streamelte a Horizon: Zero Dawnt. Az adásban számos érdekességre derült fény: most már tudjuk, hogy a kezelőfelület teljesen eltüntethető, illetve a fotómód rejtelmei is felszínre kerültek.

Horizon: Zero Dawn - három fejlesztői napló érkezett

A Guerrilla Games most három videóban meséli el, hogyan alakult át a csapat lineáris shooter-fejlesztőből egy nyitott világú anyag fejlesztőjévé. Nagy utat tettek meg a hollandok a Killzone-sorozattól a Horizonig.