Horizon: Zero Dawn PC, PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
1481878800

Horizon: Zero Dawn - Aloy múltjának titkai

A Guerilla Games legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn kapcsán egyre biztosabbá válik, hogy nemcsak robotdinókkal teli világa, de annak és főszereplőjének háttere miatt is érdekesnek ígérkezik.
1480797780

Horizon: Zero Dawn - az ezerarcú világ

Az emberek és a robotok csatáját már több játék és film feldolgozta, ám a Guerrilla látomása mégis egyedi. Fajunk itt szinte kőkorszaki viszonyok között tengeti az életét, de leleményességünk nem ismer határokat. Itt az új előzetes!
1480792991

Itt nézd élőben a PlayStation Experience-et!

Alig vagyunk túl a The Game Awardson, a hétvégén még egy jeles eseménynek örülhetünk. Magyar idő szerint este hét órakor kezdődik az idei PlayStation Experience, így mára is jut néhány bejelentés és kedvcsináló.
1478883600

Horizon: Zero Dawn - így készült a játék világa

Folytatódik a Guerilla Games nyílt világú felfedezős kalandjának, a Horizon: Zero Dawnnak a nemrég indított fejlesztői videónapló-sorozata. A legújabb felvonásban a készítők az általuk megalkotott vibráló világról mesélnek.
1477744200

Horizon: Zero Dawn - Aloy túrázni indul

A Famitsu abban a szerencsés helyzetben volt, hogy kipróbálhatta a Guerilla Games még javában készülő játékát, a Horizon: Zero Dawnt, így közel negyven percen át mozog Aloy mesés kalandja.
1476951120

Óriáskrokodil a Horizon új fejlesztői naplójában

A Horizon: Zero Dawn világában az emberi civilizáció összeomlott, a túlélők elszórtan, törzsekben élik a mindennapjaikat. A domináns faj szerepét átvették a robotizált vadállatok, róluk lesz szó a játék új fejlesztői naplójában.
1476874810

Horizon: Zero Dawn - robotikus vadvilág

Friss képek érkeztek a PlayStation 4-exkluzív Horizon: Zero Dawnról. Aloy élete nem könnyű ebben a káprázatos szépségű vadonban. A robotlények kérdés nélkül megölnek minden embert, aki csak az útjukba kerül.
1475595000

Horizon: Zero Dawn - bőven lesz mit csinálnunk

Ahogy az egy nyitott világú játéktól elvárható, a fő küldetés mellett rengeteg egyéb tennivaló vár a játékosokra. Szerencsére a Killzone-sorozat alkotóinak új játéka, a Horizon: Zero Dawn sem lesz ez alól kivétel.
1474304447

A Guerilla Games törölte második projektjét

A holland fejlesztő lemondott a titokban készülő játékáról azért, hogy teljes mértékben a Horizon: Zero Dawnra koncentrálhasson. Aki új Killzone-ban reménykedett, most csalódni fog.
1473757200

TGS 2016: Japán nyelvű előzetesen a Horizon

A Sony Tokyo Game Shown tartott konferenciáján mutatkozott be a Horizon: Zero Dawn legújabb, japán nyelvű előzetese. A felvétel izgalmas ízelítőt ad a főhős, Aloy fantasztikus világából.