Horizon: Zero Dawn PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
Típus: Dínós, RPG

Horizon: Zero Dawn - bemutatkoznak a robotdínók

Ugyan a Horizon: Zero Dawn egy robotdínók uralta világban játszódik, mégis nagyon keveset tudunk a különböző fajokról. Egy most indított új videósorozat ezt igyekszik orvosolni. Bemutatkozik Snapmaw és Thunderjaw.

Másfél órán át mozog a Horizon: Zero Dawn

A Guerrilla Games a minap élőben streamelte a Horizon: Zero Dawnt. Az adásban számos érdekességre derült fény: most már tudjuk, hogy a kezelőfelület teljesen eltüntethető, illetve a fotómód rejtelmei is felszínre kerültek.

Horizon: Zero Dawn - három fejlesztői napló érkezett

A Guerrilla Games most három videóban meséli el, hogyan alakult át a csapat lineáris shooter-fejlesztőből egy nyitott világú anyag fejlesztőjévé. Nagy utat tettek meg a hollandok a Killzone-sorozattól a Horizonig.

Aranylemezen a Horizon: Zero Dawn

Az amszterdami Guerrilla Games befejezte a Horizon: Zero Dawn munkálatait, a játék aranylemezre került, és most már csak a sokszorosítás vár rá. Ezenkívül közelebbről is megnézhetjük a PS4-exkluzív cím gyűjtői kiadását.

Húsz percig mozog a Horizon: Zero Dawn

Húszperces gameplay videót kapott az idei év egyik legjobban várt játéka, a Horizon: Zero Dawn. A fejlesztők társaságában leshetsz bele a PS4-exkluzív közel rajtra kész változatába.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Horizon: Zero Dawn - meglovagolhatjuk a robotokat

Javában zajlik a tajvani Taipei Game Show, ahol a Sony friss képsorokat mutatott a Guerrilla Games nyitott világú akciójátékáról. Ezenkívül pár fontos információt is megtudtunk Aloy társairól, akiket magával vihet a küldetésekre.

Horizon: Zero Dawn - barátok és ellenségek

Vadonatúj előzetessel jelentkezett a márciusi játékfelhozatal egyik legjobban várt darabja, a PlayStation 4-exkluzív Horizon: Zero Dawn. A legfrissebb ízelítő a történetre, azon belül is főhősünk ellenfeleire és barátaira koncentrál.

Videón a PlayStation idei nagyágyúi

A Sony idén is kiadott egy kétperces kedvcsinálót, amelyben az év "kihagyhatatlan" PlayStation 4- és PlayStation VR-címeit vonultatja fel. Az új Gran Turismo, a Horizon és az Uncharted: The Lost Legacy mellett a Detroit is feltűnik.

Horizon: Zero Dawn - Aloy múltjának titkai

A Guerilla Games legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn kapcsán egyre biztosabbá válik, hogy nemcsak robotdinókkal teli világa, de annak és főszereplőjének háttere miatt is érdekesnek ígérkezik.