God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.

God of War előzetes

Nem maradt több lemészárolható isten az ókori Görögországban, ezért a mindig dühös Kratos északra utazik, hogy a skandináv mitológiában is letegye a névjegyét. Vele tart fia, Atreus is, aki újra embert farag a félistenből.

God of War - az egyiptomi körítés sincs kizárva

A Game Informer legfrissebb száma az új God of Warral foglalkozik, és bár az előzetes részleteire még várunk, már a beharangozóból is kiderül néhány érdekesség. Megtudtuk például, hogy a készítők szintet lépnének a sorozattal.

God of War - ismerkedj meg Atreusszal!

Kratos fia különleges gyerek, megérti a vadon hangját, ért az állatok nyelvén. Képessége bizonyára nagy segítségünk lesz a harcok során - az ő eredetsztorijával ismertet meg minket a God of War legújabb előzetese.

God of War - Kratos még mindig brutális harcos

Jason McDonald, a God of War vezető játékmenet-tervezője és Jeet Shroff vezető játékmenet-mérnöke részletesen elmesélték, hogy a megújult kameranézettel hogyan változik meg a harcrendszer.

PSX 2017: Hosszú kaland lesz az új God of War

Sajnos nem kaptunk új gameplay jelenetet az idei PlayStation Experience-en, ám a fejlesztők elhintették, hogy Kratos új kalandjának végigjátszása nagyjából 25-35 órát vesz igénybe. A fejlesztés remekül halad.

Márciusban jelenik meg az új God of War?

Tegnap az észak-amerikai PlayStation Store véletlenül megszellőztette a God of War napra pontos megjelenési dátumát. Eszerint március végén csaphatunk le Kratos északi kalandjára.

Új gameplay trailert kapott a God of War

Ugye nem gondoltátok, hogy God of War nélkül maradtunk a Sony konferenciáján? A friss kedvcsinálóból kiderül, hogy Kratos a hirtelen jött atyai szerep ellenére sem puhult el a harcban.

God of War - még két szörny mutatkozott be

A SIE Santa Monica Studio a héten új videósorozatot indított, amelyben a God of War lényeit csodálhatjuk meg néhány koncepciós rajz segítségével. Ezúttal a tűztroll és a revenant nevű félelmetes élőholt került terítékre.

God of War - a skandináv mitológia lényei

Mint ismert, a jövőre érkező God of War szakít a görög mitológiával, és az északi népek legendáira épül. Ezúttal a mitológiai lényt, az élőhalott draugrot mutatják be a fejlesztők, és meghallgathattok egy fejlesztői podcastet is.

TGS 2017: Itt nézd vissza a Sony-konferenciát!

A héten veszi kezdetét a Tokyo Game Show, amit a Sony konferenciája nyit meg - remélhetőleg több érdekes bejelentésre és játékbemutatóra is sor kerül a délelőtt. Az eseményt élőben követheted nálunk!