God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.

Kiderült, hogy hívják Kratos fiát

Habár a készítők eddig gondosan figyeltek arra, hogy ne tudjuk meg Kratos fiának valódi nevét, az E3-as God of War-bemutató zenei anyagának leírásából elfelejtették kitörölni azt.

Jól áll az új God of War fejlesztése

Habár a PlayStation 4-exkluzív God of War-epizódhoz még mindig nem kaptunk megjelenési dátumot, ráadásul a játék a PlayStation Experience-en sem képviseltette magát, a direktor szerint nem kell aggódnunk.

PlayStation Experience - kimarad az új God of War

Az idei E3-on mutatták be az új God of War-játékot, sajnos azonban nagy eséllyel idén már nem láthatjuk a várva-várt címet. Cory Barlog, a játék direktora elárulta, hogy nem lesz kint a munkájuk a PlayStation Experience-en.

God of War - nézd meg a demót kommentárral is!

Az új God of War az idei E3 egyik legnagyobb bejelentése volt, és szerencsére a demó láttán is elégedetten csettinthettünk. Most érdemes megnézni újra, annál is inkább, mert épp a Sony Santa Monica fejlesztői kommentálják a látottakat.

Ki valójában Kratos fia?

Egy hete mutatkozott be az új God of War, a rajongók pedig ízekre szedték a bemutatkozó trailert. Észre is vettek benne pár apró eldugott részletet, és érdekes találgatások folynak arról, hogy ki valójában Kratos fia.

Nem lesz multiplayer az új God of Warban

A fejlesztők nem tervezik, hogy többjátékos módot rakjanak a sorozat új részébe. A God of War: Ascension multija egyszeri és megismételhetetlen dolognak számít, nem is rajongtak érte túlzottan a játékosok.

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.

E3 2016: A negyedik galériafrissítés

Lassan véget ér az idei E3, de még az utolsó napra is jutott egy szép adag kép a hét slágerjátékaiból. Ezúttal a God of War, a Detroit: Become Human, a Here They Lie, a Nioh és az új Pókember-játék kerül terítékre. Meg a többi.

E3 2016: God of War - majdnem Egyiptom lett a vége

Lehetetlen elzárni a God of War infócsapját, most épp azt tudtuk meg, hogy új szinkronszínész játssza majd Kratost, illetve kiderült, hogy majdnem egyiptomi körítést kapott a folytatás.

E3 2016: God of War - fontos lesz az apa-fiú kapocs

Az új God of War egyelőre alaposan megosztja a rajongókat, hiszen több fronton is változtatott a Sony Santa Monica a recepten. A játék kreatív igazgatója, Cory Barlog éppen ezért elhintett pár érdekes és hasznos információt a játékról.