God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.

E3 2016: God of War - Kratos visszatért!

Erős nyitással indította a Sony az E3-as konferenciáját, hiszen felvezetésként a korábban sokat pletykált vadonatúj God of Warral indult a kiadó előadása. Kratos ezúttal a skandináv mitológia teremtményei között tesz majd rendet.

E3 2016: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Szűk másfél óra, és kezdetét veszi az E3 egyik legjobban várt konferenciája, a Sony-sajtótájékoztató. Idén sem bírtam ki, hogy ne maradjak fent, és ha már így alakult, liveblogolok is. Tarts velem!

E3 2016: Tényleg bejelentik a God of War 4-et?

A megbízható iparági bennfentes, Shinobi602 szerint a Sony az idei E3-on jelenti be a God of War negyedik részét, míg a The Last of Us 2 bemutatkozására még várnunk kell. Ez már elég biztosnak tűnő füles.

God of War 4 - Kratos szétrúgja Thor hátsóját?

Egy újabb szivárgásnak köszönhetően nagyon úgy néz ki, hogy az idei E3-on tényleg bemutatkozik a következő God of War, ami ráadásul nem csak a PS4K nyitócíme lehet, de jó eséllyel búcsút int az ókori görög mitológiának is.

Tényleg készül az új God of War PS4-re

Alighanem a tegnap esti PlayStation Experience egyik legnagyobb bejelentése az új God of War volt, annak ellenére, hogy még semmit sem láthattunk belőle. A megerősítés a fejlesztői kérdezz-feleken hangzott el.