God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.

God of War - friss infók és artworkök

A God of War rendezője, Cory Barlog néhány érdekes részletet osztott meg a játékról a hivatalos honlapra felkerült podcastben. A mágiának és a rúnáknak nagy szerepe lesz Kratos legújabb kalandjában.

God of War - téli hangulatba hoznak az új képek

Miután a hivatalos Twitter-csatornára fellőtt rejtvényt megfejtették a rajongók, a készítők közzétettek egy csokornyi friss artworköt a God of Warról. Zseniális állóképek ezek, Kratoséknál már most megjött a tél.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: David Jaffe majdnem visszatért a GoW-hoz

A Sony Santa Monica Studio vezetője, Shannon Studstill az E3 Coliseum livestream során elárulta, hogy az új God of War tervezésének korai fázisában az is felmerült, hogy a sorozat atyja, David Jaffe is visszatér.

E3 2017: A második galériafrissítés

A tegnapi Ubisoft- és a mai Sony-bejelentések után csak úgy tobzódunk a szebbnél szebb screenshotokban. Mára Beyond Good & Evil 2-, Far Cry 5-, God of War-, Skull & Bones-, Gran Turismo Sport- és Days Gone-képek jutottak.

E3 2017: Kratos senkit sem kímél

A tavalyi E3-on leleplezett, ezúttal a skandináv mitológiára építkező God of War is képviseltette magát a hajnali Sony-konferencián. Kaptunk egy hangulatos gameplay trailert, és körvonalazódik, hogy mikor jelenik meg a játék.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!

E3 2017: A Sony már bemelegít

A Sony már hangolódik a jövő hónapban esedékes idei E3-ra, a konzolgyártó ugyanis kiadott egy rövid teaser trailert, amiben felvezeti, mi mindenre számíthatnak majd a rajongók.

Most akkor mikor is jön a God of War?

Még mindig nem tudni, pontosan mikor is jelenik meg a tavalyi E3-on bemutatott új God of War, viszont az egyik portugál áruház szerint az idén, Kratos szinkronhangja szerint viszont csak jövőre.

Képeken a Sony Santa Monica törölt játéka

Elég sokat váratott magára a Sony Santa Monica első PS4-es játékának leleplezése, pedig az új God of War mellett egy sci-fi anyagon is dolgozott a csapat. Ebből szivárgott ki a minap néhány concept art.