The Last of Us: Part II PlayStation

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
1568098811

The Last of Us: Part II - jönnek az új infók

A hónap végén véget ér a The Last of Us: Part II körüli nagy csend, a Sony és a Naughty Dog ugyanis Los Angelesben tart egy médiaeseményt, ahol valószínűleg rengeteg részlet kiderül majd a játékról. Talán a megjelenési dátum is.
1562407204

The Last of Us: Part II - tényleg februárban érkezik?

Még mindig rejtély, hogy a Sony és a Naughty Dog mikor akarja boltokba küldeni a The Last of Us második felvonását, de egy újabb pletyka ismét a sokat emlegetett februári megjelenésről szól.
1560600230

Februárban érkezik a The Last of Us: Part II?

A Critical Role egyik beszélgetős műsorában Ashley Johnson, az Ellie karakterét alakító színésznő közel volt hozzá, hogy ellője a játék megjelenésének dátumát, ám félbeszakították. Sokan viszont hallani vélték a február szó elejét.
1559133900

Idén Death Stranding, jövőre The Last of Us: Part II?

A jelek szerint a mai nap folyamán Death Stranding-bejelentést kapunk, aminek a részeként a megjelenési dátumról is lerántja a leplet a Sony. Persze ahogy az lenni szokott, a kiadó most sem úszta meg szivárgás nélkül.
1559034000

The Last of Us: Part II - közeleg a trailer és a dátum?

Két különböző forrásból érkezik a pletyka, miszerint a Sony még ezen a héten meglephet minket a The Last of Us: Part II következő előzetesével és leránthatja a leplet a megjelenés pontos dátumáról is.
1556015429

The Last of Us: Part II - kiszivárgott a dátum?

Nem szeretünk spekulációkra hallgatni, sem minden légből kapott szivárgásra ráugrani, de ismerve a The Last of Us: Part II fejlesztésének helyzetét, nagyon is elképzelhető, hogy helyes a szlovák Pro Gaming Shop értesülése.
1555524000

Befejeződött a The Last of Us: Part II forgatása

Hazamehetnek a színészek, hivatalosan is befejeződött a The Last of Us második részének forgatása. A stábnak persze ezután is rengeteg dolga akad még, de akkor is jó jel, hogy a munkálatok rendben haladnak, erre pedig büszke a játék direktora is.
1554195657

The Last of Us: Part II - tényleg idén jöhet

A Naughty Dog még mindig mélyen hallgat a The Last of Us: Part II pontos megjelenési dátumát illetően, de a PlayStation hivatalos oldala gyakorlatilag elárulta, hogy biztosan idén jelenik meg a folytatás.
1546626659

The Last of Us: Part II - pletykák a multiról

A tavalyi E3 óta nem kaptunk friss részleteket a The Last of Us folytatásáról, de a Naughty Dog legfrissebb állásajánlataiból kiderül, hogy visszatér a többjátékos mód, méghozzá karakter-testreszabással és mikrotranzakciókkal.
1546588811

PS4 - izgalmas lesz az idei esztendő is

Remek évet tudhat maga mögött a Sony, a PlayStation 4 a tavalyi esztendőben is jól teljesített, többek között exkluzív címeinek köszönhetően. És nagyon úgy fest, nem lesz idén sem másként.