Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
Típus:

Shadow of the Tomb Raider - egyedül az erdőben

Nem lehet azt mondani, hogy az Eidos Montreal nem mutat eleget a Shadow of the Tomb Raiderből. A legfrissebb videó több mint 6 perces: Lara teljesen egyedül próbál meg életben maradni a perui esőerdőben.

Shadow of the Tomb Raider - merüljünk a víz alá!

Hatalmas elárasztott barlangokkal és félelmetes vízalatti termekkel nyit a Shadow of the Tomb Raider következő rövid kedvcsinálója. Lara persze minden helyzetben feltalálja magát, csak bírja elég levegővel!

Shadow of the Tomb Raider - Lara harci taktikái

Akár a nyílt tűzharcokat, akár a lopakodást kedveljük, a Shadow of the Tomb Raiderben minden játékos megtalálja a számítását. Nyilván a csendes sunnyogás a célravezetőbb - erre fókuszál a legújabb előzetes is.

Így kezdődik a Shadow of the Tomb Raider

Nem bírod kivárni a szeptemberi premiert? Kíváncsi vagy, hogyan indul be Lara legújabb kalandja? Akkor a hajtás után megtekintheted a Shadow of the Tomb Raider első 15 percét.

Sötét és halálos sírok az új Tomb Raiderben

Megérkezett a Shadow of the Tomb Raider legújabb minielőzetese, amely az elfeledett maja sírokról szól. Bizony, Lara Croft ezúttal is letesztelheti ügyességét és problémamegoldó képességeit. Hiszen a név kötelez.

Shadow of the Tomb Raider - minielőzetesen a világ

Folytatódik a Lara Croft legújabb kalandját taglaló mikrotrailer-sorozat, ezúttal a játék hatalmas és lehengerlő világát csodálhatjuk meg mozgásban. Esőerdők, maja templomok és persze sírok között kavarhatunk a régészcsajjal.

Shadow of the Tomb Raider - terítéken a mozgás

Egy elég rövid, de annál akciódúsabb előzetest kapott a Shadow of the Tomb Raider, a fókuszba pedig ezúttal Lara akrobatikus mozdulatai kerültek. Legyen szó falmászásról, vagy kötélen lengésről, sosem fogunk unatkozni haladás közben.

Tíz percig mozog a Shadow of the Tomb Raider

A Square és az Eidos Montréal jóvoltából most tíz percen keresztül nézhetjük az új Tomb Raidert mozgás közben. A gameplay videó Paititi városát mutatja be, amely Lara egyik kiindulópontja lesz a kalandozás során.

E3 2018: Veszélyes lesz Lara Croft új kalandja

Ma már láthattuk egyszer mozgás közben az új Tomb Raider-trilógia záródarabját, a Shadow of the Tomb Raidert, de az IGN jóvoltából most befutott egy friss jelenetsor is, ráadásul fejlesztői kommentárral.

E3 2018: Jól fest a PC-s Shadow of the Tomb Raider

Az idei E3-on több ízben is mutatott már magából valamit az újkori Tomb Raider-trilógia záróakkordja, de az NVIDIA jóvoltából most végre a PC-s változat is felbukkant - jó eséllyel maximumra húzva.