Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
Típus:

Itt a viharokkal teli DLC az új Tomb Raiderhez

A Shadow of the Tomb Raider: The Pillar a második DLC a megjelenés utánra tervezett hét új kaland közül, melyben Lara ismét a természet erőivel veszi fel a küzdelmet. Meg persze közben mindenki mással is.

Jövő héten újra kiegészül az új Tomb Raider

Egyelőre nem igazán részletezték, hogy mit fog tartalmazni, és a látnivalóknak is híján vagyunk, azt már bejelentették a Square Enix srácai és lányai, hogy jövő héten érkezik a Shadow of the Tomb Raider következő DLC-je.

Próbaverziót kap a Shadow of the Tomb Raider

Mindig is érdekeltek Lara Croft legújabb történetei, de sosem mertél belevágni a kalandba? Bizonytalan voltál abban, hogy milyen a grafika, mekkora a gépigény, és nem akartál költeni próbaverzió nélkül? Hát most megkapod!

Elindult a Steam őszi vására

Kezdetét vette a Steam évről-évre visszatérő őszi akciója, mely során november 27-ig nemcsak több ezer játékra tehetjük rá a kezünket komoly kedvezményekkel, de még a Steam Awards jelöltjeire is szavazhatunk.

Shadow of the Tomb Raider - traileren a The Forge

Közeleg a Shadow of the Tomb Raider első DLC-je, amelyben egy lávával elárasztott elveszett város titkait kutathatjuk fel egyedül vagy egy barátunkkal vállvetve. Most egy hangulatos előzetes ágyaz meg a premiernek.

Shadow of the Tomb Raider - érkezik a co-op

Ugyan Lara legújabb kalandjai már jó pár hete megkezdődtek, ám az élmény mégsem lehet teljes egy izgalmas co-op mód nélkül. Többek közt ezt fogja orvosolni a napokon érkező DLC, melyről izgalmas részletek láttak napvilágot.

33 millió dollárt bukott a Square Enix

Befutottak a Square Enix féléves pénzügyi adatai, amiből kiderült, hogy a kiadó egyik év elején alapított stúdiója miatt közel 33 millió dollárt bukott. Sajnos a többi számadat sem alakult fényesen.

Shadow of the Tomb Raider - a rajongók tombolnak

Alig egy hónappal ezelőtt jelent meg a Shadow of the Tomb Raider, ez azonban nem akadálya annak, hogy a játékot a Steamen keresztül múlt hét óta jelentős kedvezménnyel vásároljuk meg. A rajongók pedig tombolnak.

Shadow of the Tomb Raider - terítéken az első DLC

Az Eidos Montreal egy tartalmas fejlesztői naplóban magyarázza el, hogy mi várható a Shadow of the Tomb Raider első DLC-jében. A The Forge-ban Lara egy lávával elárasztott sírba látogat, amely a Bukott istenek kohója néven ismert.

Shadow of the Tomb Raider - ilyen lesz az első DLC

A Square Enix bejelentette a Shadow of the Tomb Raider első DLC-jét, a The Forge-ot, amely része a szezonbérletnek, de a rajongók külön is megvásárolhatják. Kuwaq Yaku titkait fejtjük meg Larával.