Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
Típus:

Kiszivárgott pár spoileres kép az új Tomb Raiderből

Felkerült néhány screenshot a Redditre a szeptember 14-én érkező Shadow of the Tomb Raiderből, így egy olyan fejezetre derült fény, amit eddig jótékony homály fedett. A rajongók mindenesetre örülni fognak. Vigyázat, spoiler!

Így festenek a Tomb Raider Challenge Tombjai

A Square Enix és az Eidos Montréal a PAX Westen is megtúráztatták a Shadow of the Tomb Raidert. A bemutató során betekintést nyerhettünk a Challenge Tombokba, ezeket láthatjuk a mai videókon.

Befutott a Shadow of the Tomb Raider gépigénye

Alig két hét van már csak hátra az új Tomb Raider-trilógia záróakkordjának megjelenéséig, így várható volt, hogy előbb-utóbb befut a PC-s változat pontos rendszerkövetelménye.

Shadow of the Tomb Raider - így válsz sírrablóvá

Nyakunkon az újkori Tomb Raider-trilógia zárórészének, a Shadow of the Tomb Raidernek a bemutatkozása, így a Gamescomon bemutatott videók után sem áll meg a játék marketingkampánya.

Kutyákkal is vicces a Shadow of the Tomb Raider

Tegnap volt a nemzetközi kutyanap, s ennek tiszteletére a Square Enix egy különleges videót tett közzé. Kiderül, milyen lenne a Shadow of the Tomb Raider, ha főszereplői kutyák lennének.

Shadow of the Tomb Raider - használj fel mindent!

A dzsungelben túlélni nem is olyan egyszerű feladat, csak egyre jobb felszereléssel érdemes nekivágni a folyamatosan nehezedő maja síroknak. A nyersanyaggyűjtés éppen ezért nagyon fontos elfoglaltság Lara számára.

GC 2018: Gameplayen a Shadow of the Tomb Raider

A hétfői NVIDIA Geforce RTX-bemutatón megvillantott Tomb Raider-részletek végre teljes egészében is megcsodálhatóak egy 11 perces játékmeneti videón. Ray tracing ide vagy oda, Lara új kalandja lehengerlőnek tűnik.

Shadow of the Tomb Raider - ismerd az ellenséged!

Vészesen közeledik a Shadow of the Tomb Raider, így a Square Enix lassan napi menetrend szerint ontja magából a játék különböző videós anyagait. Ezúttal Lara különböző ellenségei mutatkoznak be.

Shadow of the Tomb Raider - Lara arzenálja

Ismét egy rövid előzetessel tért vissza a Shadow of the Tomb Raider, a fókuszpontba pedig ezúttal a fegyverek színes tárháza került. Mutatunk egy limitált kiadású szobrot is, amely Larát egy barátságtalan párduc társaságában ábrázolja.

Shadow of the Tomb Raider - Lara lesből támad

Újabb nap, újabb Shadow of the Tomb Raider-minielőzetes, a terítékre pedig ezúttal Lara közelharci technikái kerültek. A párducok és egyéb nagymacskák simán elbújhatnak, új trónörökös került a ragadozók ranglétrájára.