Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
Típus:

Bemutatkozott a Shadow of the Tomb Raider

Hivatalosan is bejelentették az új generációs Tomb Raider-sorozat harmadik felvonását, a Shadow of the Tomb Raidert. Sajnos a leleplezés nem hozott túl sok új infót magával, szinte minden részlet kiszivárgott korábban.

Kiszivárgott a Shadow of the Tomb Raider teasere

Noha a teljes lepellerántásra délután 2-ig kell várunk, a Shadow of the Tomb Raider első teaser trailere már kiszivárgott a Facebookra. A kézikamerás videó minősége nem a legjobb, de legalább itt is felbukkan a premier pontos dátuma.

Ősszel jelenik meg a Shadow of the Tomb Raider

A Tomb Raider hivatalos oldalára felkerült egy holnapi dátummal felcímkézett sejtelmes teaser kép. A nagy bejelentésre azonban már addig sem kell várnunk, a honlap forráskódja ugyanis rengeteg érdekességet rejtett.

Jövőre jelentik be az új Tomb Raidert

A Crystal Dynamics megerősítette, hogy jövőre jelentik be az új Tomb Raidert, addig viszont semmilyen konkrétumot nem árulnak el vele kapcsolatban. Cserébe a megjelenésre sem kell sokat várnunk.

Koncepciós rajzokon az új Tomb Raider-játék

Egy metrón lőtt lesifotónak köszönhetően kiszivárgott Tomb Raider-játékot ugyan a Square Enix hivatalosan még mindig nem mutatta be, de most újabb bizonyíték került elő, hogy tényleg készül a Shadow of the Tomb Raider.

Shadow of the Tomb Raider - Lara Croft új kalandja?

Azt már a tavalyi Gamescom óta tudjuk, hogy a Crystal Dynamics fejlesztésében újraindított Tomb Raider-sorozat trilógiává bővül. Nagyon úgy néz ki, hogy most már azt is tudjuk, mi lesz a következő rész címe.