Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
1550685600

Újabb remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

Visszatérnétek Arkhamba, vagy az Alien: Isolation elhagyatott űrállomására? Az Xbox Game Pass segítségével mindezt hamarosan megtehetitek, hiszen újabb nagyszerű játékokkal bővül a szolgáltatás kínálata.
1550653200

Gyengén szerepelt a kasszáknál az új Tomb Raider

Nem sikerült túl acélosan a Square Enix elmúlt negyedéve, a cég befektetőknek szóló helyzetjelentéséből tudtuk meg, hogy a Shadow of the Tomb Raider és a Just Cause 4 is alulmúlta a várakozásaikat.
1549036800

Listán az RTX- és DLSS-játékok

Az Nvidia legutóbbi dobása a valós idejű sugárkövetés és a gépi tanulásra épülő DLSS vonalsimítási metódus, melyek ugyan technológiailag érdekes újítások, ám rengeteg energiát igényelnek a fejlesztőktől, így egyelőre ritkán fordulnak elő.
1548237606

Shadow of the Tomb Raider - itt az új DLC

Megérkezett a Shadow of the Tomb Raider múlt héten leleplezett kiegészítője, amelyben Lara rémálmai elevenednek meg a családi kúriában. Ezen kívül kapunk egy vadiúj challenge tombot How of the Monkey Gods néven.
1548154800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, és ezúttal sem fogunk unatkozni! Visszatérünk Raccoon Citybe egy kis zombivadászatra, folytatódnak a Diaz-testvérek kalandjai, és a Nintendo 3DS-re is jutott egy kis finomság.
1547640022

Jövő héten kibővül a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix megerősítette, hogy jövő héten újabb DLC-vel, a várva várt The Nightmare kalanddal bővül Lara Croft modern kori trilógiájának záróakkordja, a Shadow of the Tomb Raider.
1545206400

Itt a viharokkal teli DLC az új Tomb Raiderhez

A Shadow of the Tomb Raider: The Pillar a második DLC a megjelenés utánra tervezett hét új kaland közül, melyben Lara ismét a természet erőivel veszi fel a küzdelmet. Meg persze közben mindenki mással is.
1544634000

Jövő héten újra kiegészül az új Tomb Raider

Egyelőre nem igazán részletezték, hogy mit fog tartalmazni, és a látnivalóknak is híján vagyunk, azt már bejelentették a Square Enix srácai és lányai, hogy jövő héten érkezik a Shadow of the Tomb Raider következő DLC-je.
1544115600

Próbaverziót kap a Shadow of the Tomb Raider

Mindig is érdekeltek Lara Croft legújabb történetei, de sosem mertél belevágni a kalandba? Bizonytalan voltál abban, hogy milyen a grafika, mekkora a gépigény, és nem akartál költeni próbaverzió nélkül? Hát most megkapod!
1542877200

Elindult a Steam őszi vására

Kezdetét vette a Steam évről-évre visszatérő őszi akciója, mely során november 27-ig nemcsak több ezer játékra tehetjük rá a kezünket komoly kedvezményekkel, de még a Steam Awards jelöltjeire is szavazhatunk.