Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és úgy érkeznek majd a jobbnál jobb játékok ezúttal is, ahogy annak szeptemberben lennie kell. Lara Croft visszatér, és készülhetnek a kosárlabda- és a jégkorongrajongók is!

Launch traileren a Shadow of the Tomb Raider

Megérkezett Lara legújabb kalandjainak launch trailere. A videót elnézve nemcsak azt állapíthatjuk meg, hogy a látvány remek lesz, de feltehetőleg a hangulatra sem lehet panasz, igazán nagy durranásnak tűnik az idei epizód.

Tomb Raider - fotómód és Xbox One X-opciók

Újabb előzeteseket kapott a Shadow of the Tomb Raider. Megtudhatjuk, hogy milyen grafikai opciókat kapnak azok, akik Xbox One X-en vágnak bele a játékba, és fény derül a játék fotómódjára is.

Tomb Raider - az előző részek tartalmából...

Csupán egy hetet kell már csak várnunk a Shadow of the Tomb Raider megjelenéséig, így nem árt felfrissíteni az emlékezetünket az előző két rész történéseiről. A Square legújabb videója pontosan erre szolgál.

Kiszivárgott pár spoileres kép az új Tomb Raiderből

Felkerült néhány screenshot a Redditre a szeptember 14-én érkező Shadow of the Tomb Raiderből, így egy olyan fejezetre derült fény, amit eddig jótékony homály fedett. A rajongók mindenesetre örülni fognak. Vigyázat, spoiler!

Így festenek a Tomb Raider Challenge Tombjai

A Square Enix és az Eidos Montréal a PAX Westen is megtúráztatták a Shadow of the Tomb Raidert. A bemutató során betekintést nyerhettünk a Challenge Tombokba, ezeket láthatjuk a mai videókon.

Befutott a Shadow of the Tomb Raider gépigénye

Alig két hét van már csak hátra az új Tomb Raider-trilógia záróakkordjának megjelenéséig, így várható volt, hogy előbb-utóbb befut a PC-s változat pontos rendszerkövetelménye.

Shadow of the Tomb Raider - így válsz sírrablóvá

Nyakunkon az újkori Tomb Raider-trilógia zárórészének, a Shadow of the Tomb Raidernek a bemutatkozása, így a Gamescomon bemutatott videók után sem áll meg a játék marketingkampánya.

Kutyákkal is vicces a Shadow of the Tomb Raider

Tegnap volt a nemzetközi kutyanap, s ennek tiszteletére a Square Enix egy különleges videót tett közzé. Kiderül, milyen lenne a Shadow of the Tomb Raider, ha főszereplői kutyák lennének.

Shadow of the Tomb Raider - használj fel mindent!

A dzsungelben túlélni nem is olyan egyszerű feladat, csak egyre jobb felszereléssel érdemes nekivágni a folyamatosan nehezedő maja síroknak. A nyersanyaggyűjtés éppen ezért nagyon fontos elfoglaltság Lara számára.