Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
Típus:

Jövő februárban jön a Tomb Raider-társasjáték

Hiába zárult le az ifjú Lara Croft kalandja a Shadow of the Tomb Raider-epizóddal, a Square Enix azért még pörgeti kicsit a franchise-t, igaz, ezúttal egy társasjáték formájában. A Tomb Raider Legends: The Board Game februárban jelenik meg.

Brit toplista: mindent vitt a FIFA 19

Megérkezett és egyből az élre is került az örök népszerűségnek örvendő FIFA-sorozat idei üdvöskéje. A Spider-Man így a második helyre kényszerült, ezt követte Lara legújabb kalandja.

Brit toplista: most sem bírtak Pókemberrel

Az élen nincs változás a szeptember 23-án véget ért héten sem. Spider-Man már a harmadik hete vezeti a brit toplistát, még Lara Croft sem tudta megszorongatni. Az új címek be sem fértek a top 40-be.

Kivágtak egy befejezést az új Tomb Raiderből

Úgy tűnik, a Shadow of the Tomb Raider első napos javítása nemes egyszerűséggel kivágta a játék alternatív befejezését. A Square Enix szerint egyszerű tévedés történt, pedig sok érdekes kérdés felvetődik.

Shadow of the Tomb Raider teszt

Lara Crofttal elszaladt a ló. Önzővé vált, nem hallgat barátai intő szavaira, félresöpör mindenkit, hogy megszerezze a hőn áhított ereklyét, és ezzel olyan kataklizmát szabadít el, amely könnyen a világ végét jelentheti.

Brit toplista: Lara csak a második helyen nyitott

A PS4-exkluzív Spider-Man már második hete van a csúcson, míg a Shadow of the Tomb Raidernek csak az ezüstérem jutott a múlt héten. A játék nem kezdett jól, a dobozos eladások 70 százalékkal estek vissza a 2013-as reboot óta.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és úgy érkeznek majd a jobbnál jobb játékok ezúttal is, ahogy annak szeptemberben lennie kell. Lara Croft visszatér, és készülhetnek a kosárlabda- és a jégkorongrajongók is!

Launch traileren a Shadow of the Tomb Raider

Megérkezett Lara legújabb kalandjainak launch trailere. A videót elnézve nemcsak azt állapíthatjuk meg, hogy a látvány remek lesz, de feltehetőleg a hangulatra sem lehet panasz, igazán nagy durranásnak tűnik az idei epizód.

Tomb Raider - fotómód és Xbox One X-opciók

Újabb előzeteseket kapott a Shadow of the Tomb Raider. Megtudhatjuk, hogy milyen grafikai opciókat kapnak azok, akik Xbox One X-en vágnak bele a játékba, és fény derül a játék fotómódjára is.

Tomb Raider - az előző részek tartalmából...

Csupán egy hetet kell már csak várnunk a Shadow of the Tomb Raider megjelenéséig, így nem árt felfrissíteni az emlékezetünket az előző két rész történéseiről. A Square legújabb videója pontosan erre szolgál.