Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
Típus:

Nem olcsó a Shadow of the Tomb Raider fejlesztése

Hatalmas pénzösszegeket emészt fel manapság egy AAA-kategóriás játék fejlesztése. Az Eidos Montreal fejese elárulta, hogy a Shadow of the Tomb Raider és a hasonló címek finanszírozása több mint százmillió dollárba kerülhet.

E3 2018: A Square Enix is bemutatózik

A nagy kiadók közül a japán Square Enix is saját műsort tart az E3 berkein belül - egészen pontosan az expó nulladik napján, hétfőn. A Final Fantasy-sorozat jövőjéről tuti szó lesz, és talán láthatunk valamit az új Tomb Raiderből.

Shadow of the Tomb Raider előzetes

Minden egy napfogyatkozással kezdődött. A veszedelmes szökőár elárasztotta Peru lakott településeit, Kukulkan isten haragja lesújtott. A tapasztalt kalandorrá avanzsált Lara Croftnak ezúttal a maja apokalipszissel kell szembenéznie.

Nem lesz 4K és 60fps az új Tomb Raiderben...

...legalábbis egyszerre. Ugyan tegnap a hírek még arról szóltak, hogy az Xbox One X képes lesz 4K esetén is magas fps-el futtatni a Shadow of the Tomb Raidert, a helyzet azonban merőben más.

Shadow of the Tomb Raider - 4K-ban, 60fps-sel

Az Electric Playground hosszan beszélgetett David Anfossival, az Eidos Montreal stúdiójának vezetőjével, aki többek között azt is elárulta, hogy Xbox One X-en 4K-ban és 60fps-sel hasít majd a Shadow of the Tomb Raider.

Jó kezekben van az új Tomb Raider PC-s verziója

A portolásban jártak Nixxes Software készíti el a Shadow of the Tomb Raider PC-s verzióját - erősítette meg a Square Enix. A srácok az NVIDIA-val együttműködve nyűgözik le a master race képviselőit.

Bemutatkozott a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix az ígéretéhez híven hivatalosan is leleplezte az új generációs Tomb Raider-trilógia utolsó darabját. Lara Croftnak ezúttal egy halálos dzsungelben kell tesztelnie képességeit, és még a maja apokalipszissel is szembenéz.

Shadow of the Tomb Raider - a trailer is kiszivárgott

A Tomb Raider-trilógia legújabb része, a Shadow of the Tomb Raider bemutatkozása biztosan nem sorolandó majd a legjobban őrzött titkok közé. Előbb az első hivatalos képek, most pedig a CGI-trailer is lebukott.

Kiszivárgott képeken a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix ma osztja meg az első részleteket a Shadow of the Tomb Raiderről, ám az Amazon webáruház már idő előtt megszellőztette a játék első screenshotjait és dobozképét. Száz százalék, hogy a maják földjén kalandozhatunk.

Hivatalos képen a Shadow of the Tomb Raider

A 2013-ban rebootolt Tomb Raider-széria harmadik felvonása még idén ősszel megjelenik. Kaptunk egy vadonatúj illusztrációt az állig felfegyverzett Laráról, akinek útja ezúttal Dél-Amerikába vezet majd.