Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
Típus:

Shadow of the Tomb Raider - a fény ereje

Folytatódik a Shadow of the Tomb Raider fejlesztőivel való találkozás. Ezúttal a főleg a bevilágításért felelős részleg vezető művésze, Audrey Flammand Lapointe mesél a színek és a fények szerepéről.

Tomb Raider - komplex feladványok is lesznek

Új előzetest kapott az újkori Tomb Raider-trilógia lezáró epizódja, a Shadow of the Tomb Raider. Ebben Yann Regnier, a játék művészeti részlegének munkatársa mesél a játékbeli komplex feladványokról és mechanizmusokról.

Shadow of the Tomb Raider - Lara fejlődése

A Shadow of the Tomb Raider legújabb előzetesében a játék narratív direktora, Jason Dozois arról mesél, hogy a 2013-ban elindított új trilógia óta milyen fejlődésen ment át Lara Croft, és hogyan érik be majd az új részre a karakter.

Egy harmadik játékon is dolgozik az Eidos Montreal

David Anfossi, az Eidos Montreal vezetője a VentureBeatnek adott interjúban erősítette meg, hogy a csapat a The Avengers Project és az új Tomb Raider-játék mellett egy eddig be nem jelentett harmadik projekten is dolgozik.

Nem olcsó a Shadow of the Tomb Raider fejlesztése

Hatalmas pénzösszegeket emészt fel manapság egy AAA-kategóriás játék fejlesztése. Az Eidos Montreal fejese elárulta, hogy a Shadow of the Tomb Raider és a hasonló címek finanszírozása több mint százmillió dollárba kerülhet.

E3 2018: A Square Enix is bemutatózik

A nagy kiadók közül a japán Square Enix is saját műsort tart az E3 berkein belül - egészen pontosan az expó nulladik napján, hétfőn. A Final Fantasy-sorozat jövőjéről tuti szó lesz, és talán láthatunk valamit az új Tomb Raiderből.

Shadow of the Tomb Raider előzetes

Minden egy napfogyatkozással kezdődött. A veszedelmes szökőár elárasztotta Peru lakott településeit, Kukulkan isten haragja lesújtott. A tapasztalt kalandorrá avanzsált Lara Croftnak ezúttal a maja apokalipszissel kell szembenéznie.

Nem lesz 4K és 60fps az új Tomb Raiderben...

...legalábbis egyszerre. Ugyan tegnap a hírek még arról szóltak, hogy az Xbox One X képes lesz 4K esetén is magas fps-el futtatni a Shadow of the Tomb Raidert, a helyzet azonban merőben más.

Shadow of the Tomb Raider - 4K-ban, 60fps-sel

Az Electric Playground hosszan beszélgetett David Anfossival, az Eidos Montreal stúdiójának vezetőjével, aki többek között azt is elárulta, hogy Xbox One X-en 4K-ban és 60fps-sel hasít majd a Shadow of the Tomb Raider.

Jó kezekben van az új Tomb Raider PC-s verziója

A portolásban jártak Nixxes Software készíti el a Shadow of the Tomb Raider PC-s verzióját - erősítette meg a Square Enix. A srácok az NVIDIA-val együttműködve nyűgözik le a master race képviselőit.