Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
Típus:

E3 2018: Mozgásban a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix E3-as műsorát a Shadow of the Tomb Raider első gameplay demója nyitotta. Egy helikopteres zuhanás után Lara Croft a perui dzsungelben találja magát, ami tömve van zsoldosokkal, ezért lopakodnia kell.

E3 2018: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Alig hevertük ki az éjszakai és hajnali megrázkódtatásokat, a Square Enix máris átveszi a gyeplőt. Este 7-től a japán kiadó konferenciázik, így talán belenézhetünk az új Tomb Raiderbe, a Just Cause 4-be, vagy az új The Avengers-játékba is.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Előzetesen a Shadow of the Tomb Raider

A Shadow of the Tomb Raider is megmutatta magát. Az új trilógia befejező epizódja a sűrű, sötét dél-amerikai dzsungelbe visz el minket, Lara pedig most sem ússza meg a minden sarkon ólálkodó veszélyeket.

Shadow of the Tomb Raider - a tűz és a víz ereje

Az Eidos Montréal csapata ismét fél percben mutatja be a Shadow of the Tomb Raider fejlesztését. Most a lángoké, a füstgomolyagoké, valamint a hömpölygő hullámoké a főszerep.

Shadow of the Tomb Raider - a fény ereje

Folytatódik a Shadow of the Tomb Raider fejlesztőivel való találkozás. Ezúttal a főleg a bevilágításért felelős részleg vezető művésze, Audrey Flammand Lapointe mesél a színek és a fények szerepéről.

Tomb Raider - komplex feladványok is lesznek

Új előzetest kapott az újkori Tomb Raider-trilógia lezáró epizódja, a Shadow of the Tomb Raider. Ebben Yann Regnier, a játék művészeti részlegének munkatársa mesél a játékbeli komplex feladványokról és mechanizmusokról.

Shadow of the Tomb Raider - Lara fejlődése

A Shadow of the Tomb Raider legújabb előzetesében a játék narratív direktora, Jason Dozois arról mesél, hogy a 2013-ban elindított új trilógia óta milyen fejlődésen ment át Lara Croft, és hogyan érik be majd az új részre a karakter.

Egy harmadik játékon is dolgozik az Eidos Montreal

David Anfossi, az Eidos Montreal vezetője a VentureBeatnek adott interjúban erősítette meg, hogy a csapat a The Avengers Project és az új Tomb Raider-játék mellett egy eddig be nem jelentett harmadik projekten is dolgozik.