Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
1535526059

Shadow of the Tomb Raider - így válsz sírrablóvá

Nyakunkon az újkori Tomb Raider-trilógia zárórészének, a Shadow of the Tomb Raidernek a bemutatkozása, így a Gamescomon bemutatott videók után sem áll meg a játék marketingkampánya.
1535364022

Kutyákkal is vicces a Shadow of the Tomb Raider

Tegnap volt a nemzetközi kutyanap, s ennek tiszteletére a Square Enix egy különleges videót tett közzé. Kiderül, milyen lenne a Shadow of the Tomb Raider, ha főszereplői kutyák lennének.
1535108431

Shadow of the Tomb Raider - használj fel mindent!

A dzsungelben túlélni nem is olyan egyszerű feladat, csak egyre jobb felszereléssel érdemes nekivágni a folyamatosan nehezedő maja síroknak. A nyersanyaggyűjtés éppen ezért nagyon fontos elfoglaltság Lara számára.
1534934700

GC 2018: Gameplayen a Shadow of the Tomb Raider

A hétfői NVIDIA Geforce RTX-bemutatón megvillantott Tomb Raider-részletek végre teljes egészében is megcsodálhatóak egy 11 perces játékmeneti videón. Ray tracing ide vagy oda, Lara új kalandja lehengerlőnek tűnik.
1534672812

Shadow of the Tomb Raider - ismerd az ellenséged!

Vészesen közeledik a Shadow of the Tomb Raider, így a Square Enix lassan napi menetrend szerint ontja magából a játék különböző videós anyagait. Ezúttal Lara különböző ellenségei mutatkoznak be.
1534489200

Shadow of the Tomb Raider - Lara arzenálja

Ismét egy rövid előzetessel tért vissza a Shadow of the Tomb Raider, a fókuszpontba pedig ezúttal a fegyverek színes tárháza került. Mutatunk egy limitált kiadású szobrot is, amely Larát egy barátságtalan párduc társaságában ábrázolja.
1534053600

Shadow of the Tomb Raider - Lara lesből támad

Újabb nap, újabb Shadow of the Tomb Raider-minielőzetes, a terítékre pedig ezúttal Lara közelharci technikái kerültek. A párducok és egyéb nagymacskák simán elbújhatnak, új trónörökös került a ragadozók ranglétrájára.
1533978016

Shadow of the Tomb Raider - egyedül az erdőben

Nem lehet azt mondani, hogy az Eidos Montreal nem mutat eleget a Shadow of the Tomb Raiderből. A legfrissebb videó több mint 6 perces: Lara teljesen egyedül próbál meg életben maradni a perui esőerdőben.
1533880800

Shadow of the Tomb Raider - merüljünk a víz alá!

Hatalmas elárasztott barlangokkal és félelmetes vízalatti termekkel nyit a Shadow of the Tomb Raider következő rövid kedvcsinálója. Lara persze minden helyzetben feltalálja magát, csak bírja elég levegővel!
1533718821

Shadow of the Tomb Raider - Lara harci taktikái

Akár a nyílt tűzharcokat, akár a lopakodást kedveljük, a Shadow of the Tomb Raiderben minden játékos megtalálja a számítását. Nyilván a csendes sunnyogás a célravezetőbb - erre fókuszál a legújabb előzetes is.