Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
1651682040

Kiderült, hogy állnak a Tomb Raider-sorozat eladásai

A hét legfontosabb híre volt, hogy az Embracer Group felvásárolta a Square Enix nyugati stúdióit, ennek kapcsán tudtuk meg azt is, hogy pontosan hogy állnak most a Tomb Raider-sorozat eladásai.
1651479300

Breaking: a Square Enix több stúdióját is átveszi az Embracer Group

Ez az év a nagy felvásárlások éve, és íme, az újabb nagy bejelentés: a THQ Nordicot és a Gearboxot is magába foglaló Embracer Group bejelentette, hogy a Square Enix több stúdióját és számos címét megveszi.
1649258834

A Tomb Raider-csapatban a Days Gone rendezője

Nagyszabású toborzásba kezdett a Crystal Dynamics csapata, melynek keretei közt náluk kötött ki a Days Gone egykori direktora, Jeff Ross is. Az úriember valószínűleg az új Tomb Raider fejlesztésén dolgozik.
1640881339

A teljes Tomb Raider-trilógiát adja ingyen az Epic

A végéhez ért az Epic Games Store ünnepi ajándékcunamija, és micsoda finálét kaptunk! Az online áruház most a 2013-ban útjára indított új Tomb Raider-trilógiát adja ingyen. Csapjatok le a a három játékra, amíg lehet!
1633852800

Négynapos munkahétre áll át az Eidos Montréal

Megváltoznak a mindennapok az Eidos Montréal csapatánál. A Shadow of the Tomb Raider és a hamarosan megjelenő Marvel's Guardians of the Galaxy fejlesztői mostantól csak heti négy napot dolgoznak majd.
1631559180

Hayley Atwell is Lara Croft lesz

A Marvel-rajongók számára minden bizonnyal ismerős Hayley Atwell is belebújik Lara Croft bőrébe, ő alakítja majd ugyanis a karaktert a Netflix-féle animesorozatban.
1627200000

Meglepetésfrissítést kapott a legutóbbi Tomb Raider

Nem verte nagydobra a Square Enix, hogy a minap kiadott egy frissítést a Shadow of the Tomb Raiderhez, amelynek hála megtáltosodik a játék a PlayStation 5-ön és az Xbox Series-konzolokon.
1616099580

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!
1616083200

Befutott a Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy

Noha egy szivárgás miatt már tudtunk a létezéséről, ma boltokba is került a Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, amely a legutóbbi Tomb Raider-trilógia összes epizódját magába foglalja.
1615129200

Gyűjteményes kiadást kaphat a Tomb Raider-trilógia

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a Microsoft Store-ban már felbukkant a Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy adatlapja, amely hiánytalan tartalom mellett vonultatja fel a legutóbbi trilógiát.