E3 2012

E3 2012: A Sony nem mond le a cloudról

Az Sony E3-as konferenciája nem tartogatott meglepetéseket - sajnos. Pedig sokan arra számítottak, hogy a konzolóriás részben a cloud szolgáltatások felé nyit, egy nagy felhőszolgáltató felvásárlásával. Nos, a Sony Worldwide Studios elnökének nyilatkozata alapján még mindig van esély rá.

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.

E3 2012: Mozog az Unreal Engine 4

Az ígéreteknek megfelelően a minap mozgásban is bemutatták a negyedik generációs Unreal Engine-t. Azért ezt szép látni: bár a konzolgyártók igyekeznek visszatartani a következő generációs masináikat, a szoftverfejlesztőket ezt nem igazán érdekli - a héten már a második nextgen játékmotor mutatkozik be.

E3 2012: Fél óra a DmC társaságában

Dante csapdába esik Limbo világán, a környék megváltozik körülötte, s mindenhonnan démonok ugranak a nyakának. Hősünk egyaránt beveti az angyali és ördögi láncait, mely nem csak a harcban jön jól, hanem az épületekre való felkapaszkodásban. 30 perc játékmenet következik.

E3 2012: Látnivalókon a Wii U-s Super Mario

Bár a Mario Wii U-s verzióját a tavalyi E3-on is láthattuk egy pillanatra, akkor nem tudtunk vele komolyabban foglalkozni, elvégre a Nintendo sem tette ezt meg. Most viszont bemutatkozott a New Super Mario Bros. U, amiről az elmúlt napokban összegyűlt egy jó adag látnivaló!

E3 2012: Folytatódhat a Hitman: Sniper Challenge?

Habár csupán előrendelői ajándéknak szánták a Sniper Challenge melléágat, az IO Interactive erősen gondolkodik a folytatáson, mivel elsöprő sikert aratott. Felmerül bennünk a kérdés, hogy akkor a fő játék milyen fogadtatásra számíthat? Emellett új képek futottak be a Hitman Absolutionből.

E3 2012: Még mindig meseszép a CryEngine 3

Temérdek látnivaló érkezett a CryEngine aktuális változatáról, ráadásul nem előre megrendezett trailert kapunk, hanem élőben, még a szerkesztőben csodálhatjuk meg a játékmotort. A játékfejlesztés iránt érdeklődőknek mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást!

E3 2012: Borderlands 2 kedvcsinálók

A Gearbox Software az Aliens: Colonial Marines mellett egy másik produktummal is képviseltette magát Los Angelesben, ez pedig a cell-shaded grafikával operáló kooperatív móka, a Borderlands második része. Még kifinomultabb játékmenet, új karakterek - dióhéjban ennyi.

E3 2012: The Elder Scrolls Online - reakciók, videó

Pete Hines, a Bethesda fejese már a fejlesztés kezdete előtt számított arra, hogy a The Elder Scrolls Online vegyes reakciókat vált ki a játékosokból. A single sorozatot mindenki szerette, érthető, hogy egy másfajta megközelítés nem mindenkinek tetszik. Itt az első gameplay videó.

E3 2012: Akcióban az Aliens: Colonial Marines

Lehetséges, hogy az utolsó nap lesz a legdurvább az E3-on? Az IGN jóvoltából csaknem kilencperces Aliens: Colonial Marines felvétel futott be, mely egy eddig soha nem látott jelenetet tartalmaz a játékból. A xenomorfok minden sarok mögül előugorhatnak, csak a fegyverünkre számíthatunk.

E3 2012: Hol van a Rainbow Six: Patriots?

Most, hogy a Ghost Recon új része már a boltokban, újra előtérbe kerülhet a Ubisoft másik taktikai shootere, a Rainbow Six. A Szivárvány Hatos fejlesztésének bizonyára nem tett jót a kreatív direktor, David Sears év eleji távozása, de a franciák megnyugtattak mindenkit.

E3 2012: Végre itt a Metro: Last Light gameplay

Nyissuk valami régen várt finomsággal a mai napot. Őszintén szólva aggódtunk az elmúlt napokban, hiszen hiányoltuk a 4A Games új játékát a kiállításról. A Metro: Last Light viszont köszöni jól van, s több, mint negyedórás gameplay érkezett belőle az E3-as demót bemutatva.

E3 2012: New Union - a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőitől

A GSC Game World bezárásával a S.T.A.L.K.E.R.-t fejlesztő brigád két részre szakadt. Az egyik felük javában készíti a Survarium névre keresztelt online FPS-t, míg a többiek a New Unionon szorgoskodnak. Utóbbiak sem szakadtak el a posztapokaliptikus témától. Részletek és képek.

E3 2012: Túl lineáris lesz a Star Wars 1313?

Aggodalomra adhatnak okot Dominic Robilliard szavai a Star Wars 1313-at illetően. A kreatív direktor nyíltan kijelentette a GameFront magazinnak, hogy játékuk "lineáris, előre kidolgozott hullámvasút". A baj mégsem olyan nagy, elvégre nagyobb szabadságunk lesz, mint gondolnánk.

E3 2012: NFS: Most Wanted - mindenből egy kicsit

A Criterion fejese teljesen odáig van új játékuktól, a Need for Speed: Most Wanted-től. Elmondása szerint bátran építkeztek a Burnout Paradise és a Hot Pursuit hagyományaira, "a legjobb szir-szar dolgokat" emelték át az új projektükbe. Mindkét széria rajongói meg lesznek elégedve.