E3 2018

E3 2018: Időmérés az F1 2018-ban

Az IGN-nél járt a Codemasters augusztus végén megjelenő üdvöskéje, az F1 2018. Ezúttal a pilóta szemszögéből futunk két kört, megtudhatjuk, hogy mennyit takar el a kilátásból az idei évben bevezetett glória.

E3 2018: Múmiavadászat a Strange Brigade-ben

A Rebellion legújabb játéka a '30-as évek hangulatát idézi meg, némi természetfelettivel és Indiana Jones-utánérzéssel. A négyfős kooperatív móka legújabb videóját odabent találjátok.

E3 2018: Jupiter & Mars - delfinek a világért

A tavalyi PSX-en bemutatkozott Jupiter & Mars megkapta a saját expós trailerét. A játékban két delfint irányítunk az óceán mélyén, és a feladatunk az, hogy eltöröljük az emberi ipar káros hatásait a vizekből. Az anyag PS4-re és PS VR-ra készül.

E3 2018: Online játékként jöhet a State of Decay 3

Alig egy hónapja jelent meg a State of Decay második része, de a Microsoft és az Undead Labs már a következő felvonást pedzegetik. A tervek szerint egy állandó online világban játszódó, MMO-szerű projektről lehet szó.

E3 2018: Daemon X Machina - fél óra robothent

A Switchre bejelentett mechás akciójátékon a műfaj elismert szakemberei dolgoznak, a Daemon X Machina minőségét az Armored Core, a Fire Emblem és a No More Heroes alkotói garantálják. Lássuk mozgásban is!

E3 2018: Körözgetés a Team Sonic Racingben

Most télen újabb szórakoztató versenyjátékkal színesedik a stílus, hiszen érkezik a Team Sonic Racing, amiben a Sonic-univerzum ismert karakterei és helyszínei köszönnek majd vissza.

E3 2018: Days Gone - így számolj le a hordával

A Days Gone nyitott világában ezernyi a látnivaló és a teendő, így a Sony tegnap újra demózta egy kicsit a Bend Studio alkotását. Rendszeresen előfordul, hogy egy nagyobb zombihorda állja az utunkat, amit fel kell oszlatnunk valahogy.

E3 2018: Fornite - kétmillió letöltés Switchen

A héten Switchen is bemutatkozott a Fornite, napjaink egyik legnépszerűbb battle royale-játéka, a konzoltulajdonosok pedig szó szerint rácuppantak az Epic shooterére, amit 24 óra leforgása alatt több mint kétmillióan töltöttek le.

E3 2018: Black Ops 4 - változik a DLC-stratégia

Az Activision és a Treyarch a Call of Duty: Black Ops 4 hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a kampány elhagyása mellett a jövőbeli DLC-stratégia is változni fog. Most már csak szezonbérlet lesz, külön semmit sem tudunk megvenni.

E3 2018: 24 perc közös móka a Super Mario Partyval

Három év után folytatódik a Nintendo nagygépes partijáték-sorozata. A Super Mario Party természetesen alaposan felforgatja a szabályokat, lévén a Joy-Conokat is bevonja a játszmába. Néhány minijátékhoz két Switchet is párosíthatunk.

E3 2018: Imádnivalónak tűnik a Concrete Genie

A PixelOpus játéka ugyan nem volt jelen a Sony konferenciáján, a kiadó viszont elhozta a demóját a Los Angeles-i rendezvényre. A tegnapi gameplay után most új jeleneteket kaptunk. Ash megfesti a város falait, és a rajzok életre kelnek.

E3 2018: World War Z - zombihordák a metróban

A Twitch E3-as közvetítésében előkerült a Saber Interactive World War Z-adaptációja. A kooperatív lövöldében a New York-i metróba menekülnek hőseink, ám az állomást elárasztották a fertőzöttek agresszív hordái.

E3 2018: Elmerülünk a Call of Cthulhu posványában

Közel hétpercnyi gameplay érkezett a Cyandide horrorjátékából. Hősünk, Edward Pierce magánnyomozó Darkwater Island utcáin nyomoz a Hawkins-család meggyilkolásának ügyében. A férfi legsötétebb félelmei testesülnek meg.

E3 2018: Stranger Things-játékot készít a Telltale

A Netflix és a Telltale Games a Twitteren jelentette be, hogy két közös projekt erejéig együtt dolgoznak majd. Egyrészt interaktív TV-változatot kap a Minecraft: Story Mode, másrészt pedig készül a Stranger Things-játék.

E3 2018: Magyar felirattal jön a Forza és az Ori

Az Xbox Magyarország egy nagyszerű hírrel szolgált a hazai játékosoknak! Az E3-on bemutatott Forza Horizon 4 és az Ori and the Will of the Wisps már a megjelenéskor magyar felirattal kerülnek a boltok polcaira!