E3 2018

E3 2018: Akcióban a Firewall: Zero Hour

A tavaly PlayStation Expreience-en mutatkozott be a Rainbow Six: Siege koncepciójára erősen hajazó, kizárólag PlayStation VR-ra készülő Firewall: Zero Hour, amiből most megnézhetünk néhány új jelenetet.

E3 2018: Itt a bővített Resident Evil 2 remake demó

A Resident Evil második részének remake-jéből láthattatok már egy tartalmas bemutatót, de az IGN jóvoltából befutott az E3-on kiállított teljes változat is, így további tíz percet is tudunk mutatni.

E3 2018: Trailert kapott a Little Dragons Cafe is

Idén nyáron egy újabb kedves játékot kapunk a Harvest Moon fejlesztőitől. A Little Dragons Cafe egy fiatal testvérpár történetét meséli el, akik egy varázslatos kávézót üzemeltetnek.

E3 2018: Two Point Hospital - élet a kórházban

Eddig nem látott jelenetek kíséretében meséltek a készítők az IGN-nek a Theme Hospital szellemi örökösének is tekinthető Two Point Hospitalról, amiben a kórházmenedzsment mellett a betegek ellátása is ránk hárul.

E3 2018: GTFO - csapatmunka nélkül nincs túlélés

Tavaly nyáron mutatkozott be az Overkill Software egykori tagjai alapította 10 Chambers Collective legújabb játéka, a GTFO, ami az idei E3-on végre játszható formában is jelen van. Lássuk, hogyan is fest!

E3 2018: My Friend Pedro - lassított fegyverbalett

A Devolver Digital konferenciáján bemutatott My Friend Pedróról elmondható, hogy tökéletesen beleillik a kiadó filozófiájába. Indie játék, kellően elvont és beteg, mégis szórakoztató. Ezt a hajtás utáni nyolc percnyi játékmenet is igazolja.

E3 2018: Control - 8 perc a Remedy új játékával

Ugyan a Sony-konferencián mutatkozott be a Remedy vadonatúj játéka, de az 505 Games finanszírozásában készülő lövölde multiplatform címként jelenik majd meg, a tervek szerint valamikor jövőre.

E3 2018: Soul Calibur VI - még több bunyó

A verekedős játékok kedvelői tobzódhattak a Sony tegnapi közvetítését nézve. A Bandai Namco illetékese elhozta a Soul Calibur hatodik részét, így két mérkőzés jutott mára, négy különböző karakterrel. Akcióban Ivy, Taki, Maxi és Kilik.

E3 2018: Dead or Alive 6 - három meccs vár rád

Tegnap éjjel a Koei Tecmo munkatársai letoltak már meccset a Dead or Alive 6-tal a Sony livestreamjében. Az új bevilágítási rendszer remekül működik Kasumi, Helena, Ryu, Zack, Kasumi és Hayate csatája közben.

E3 2018: A jövő évre csúszik a switches Yoshi

Sok rajongó fejezte ki csalódottságát, amikor a Nintendo E3-as műsorából kimaradt a Metroid Prime 4, a következő Pokémon RPG és a Switchre érkező Yoshi. A Polygon rákérdezett Reggie Fils-Aime-nél, hogy mi ennek az oka.

E3 2018: LSD-utazást ígér a Tetris Effect

Az E3 rajtja előtt a Sony öt különböző bejelentést is tett, amelyek egyike a Rez és a Lumines alkotójának, Tetsuya Mizuguchinak a legújabb játéka, a Tetris Effect volt. Most hosszabban is megleshetjük.

E3 2018: Fejlesztői interjún a We Happy Few

A Shacknews mikrofonvégre kapta a Compulsion Games kreatív igazgatóját és producerét, akik jó néhány eddig nem látott játékmenet-pillanat társaságában mesélnek játékukról.

E3 2018: Újra hallatott magáról a GreedFall

A mai napon a Focus Home Interactive két játéka kapott már új előzetest, de szerencsére a tavaly év elején bejelentett, azóta viszont jól eldugott GreedFall is csatlakozott a sorhoz. A hajtás után új kedvcsinálót nézhettek meg.

E3 2018: FIFA 19 - Switchen végre haverokkal is

A FIFA 18 Nintendo Switch-es verziója valami egészen érthetetlen módon nem támogatta a barátok közti online játékot. Az idei felvonásban az EA kiköszörülte ezt a mellélövést, így már nemcsak idegenekkel rúghatjuk majd a bőrt.

E3 2018: Multiplayer nélkül jön a Cyberpunk 2077

Sok részletre derült fény a CD Projekt RED következő nagy dobásáról, ám egy kérdés eddig még nem volt tisztázott: lesz-e multi a Cyberpunk 2077-ben? Nos, a premierkor semmiképp, de utána van rá esély, még ha kicsi is.