Ezeket kapják szeptemberben a PS Plus-tagok

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 31.
  • Letöltés
Link másolása
A Sony is alaposan megnyomja az iskolakezdést, szeptemberben két különösen jó játékot tölthetnek le a PlayStation Plus-előfizetők PS4-re. Az egyik a sikergyáros Journey, a másik a Lords of the Fallen.

Szeptember 6-tól változik az Instant Game Collection kínálata. Az iskolakezdés hónapjában sötét démoni hordák ellen küzdünk, és egy művészi látvánnyal operáló melankolikus kalandot is átélhetünk.

A Journey-t nem kell bemutatnunk az ínyencek számára. A thatgamecompany megannyi díjat bezsebelt alkotását PS4-re és PS3-ra is letölthetik a PlayStation Plus-tagok. Ha inkább egy bitang nehéz szerepjátékra vágysz, a Lords of the Fallent ajánljuk, melyben hősünk, Harkyn az istenek és emberek háborújába csöppen, menekülve sötét múltja elől.

Íme, a teljes lista:

  • Lords of the Fallen (PS4)
  • Journey (PS4, PS3)
  • Prince of Persia: The Forgotten Sands (PS3)
  • Datura (PS3)
  • Badland (PS Vita, PS4, PS3)
  • Amnesia: Memories (PS Vita)

A Microsoft sem aprózta el a hónapot. Az xboxos címek felhozatalát itt találod.

30.
30.
kamgecam
#27: Gam Elek nyugodtan visszamehetsz a közzöségedbe.Biztos szeretõ megértésre fogsz ott találni.Köszönjük.
28.
28.
csabuszflash
Szerintem ez a hónap teljesen korrekt és egy szavunk se lehetne ha ennél nem lenne gyengébb hónap .
27.
27.
Death-Wanderer
Nem vagyok undok és cseppet sem fikàzok semmit.... Akàr spoilernek veszitek akàr nem.... Kis leíràs... Xbox one , ps vita és wii u tulaj vagyok.... Xbox one ra 3 honappal ezelott kaptuk meg a lotf -t. És kb 2 hét mulva meg is halt az érdeklődési kör... Senkit nem êrdekelt.... A journey pedig nem jàtszatja magàt ha nagyon forgalmas életed van. Csalàdapa iskolàs, teherrel bíró személy. Ha valaki nem értené az utolsó jelzőt akkor (értsd jól!!!) szoval eggyàltalàn nem jo felhozatal..... Mielött fikàzna valaki tapasztalatbòl mondom és a közösség szavàt ahol gamelek....
26.
26.
sebtapasz
Ahh,de jó,hogy a mútkor nem vettem meg a lotf, most ingyér' lesz!!! Király! :-)
25.
25.
A Badlands egy ideig a wishlistemen volt, így annak örülök, a többi pedig jó játék így örülök másoknak akik kipróbálják de én rühellem a Lords of the Fallen/Dark Souls cuccokat, megőrültem benne, tuti béna vagyok hozzá de akkor is agyamra ment :-D így én eladtam már, de azért nem mondhatja senki,hogy ez megnit csak indie felhozatal.
24.
24.
fehersam
"Na végre igazán igényes felhozatal, biztos tök jól elbeszélgetnek a kommentelők." Ahha..Most is megy a sírás rívás. Nektek komolyan semmi se jó :D Nem kötelező érte fizetni. Aki meg örül neki, arra büszke vagyok, és elmorzsolok egy könnycseppet, hogy nem halt még ki a jóféle játékos közösség.
19.
19.
Sullivan92
nem érdekel, Legion van :D
15.
15.
PaprikaJancsi
Imádtam a LotF-t. Jó szórakozást hozzá!
14.
14.
zozo76hun
na! playstation-os barataim, ezek nem rossz gamek! jo jatekot! ;)
13.
13.
KeXxX
Végre kipróbálhatom a Journey-t! Mindig is érdekelt, bár a videók nem kötöttek le, pénzt pedig nem akartam érte adni, így jó lesz! Utána pedig lehet hogy az Abzu-be is belekóstolok!
9.
9.
guba800
Végre!! Kapunk már értelmes játékokat is.
8.
8.
ulikedegs
7.
7.
hoaw
Journey nagyon jó! Megvan az összes trófa belőle.
6.
6.
kamgecam
Rohadt jó game a Lords csak kár hogy megvan már.
5.
5.
DarkLord
#4: Ezt a Badland-et most néztem meg , elég biztató kis cucc szintén, szeretem az ilyen ügyességi és az ilyen gyerekesen művészi kinézetű játékokat.

Lords of the Fallen az ilyen belépő szintű Dark Souls, edzetteknek minimális kihívás van benn itt-ott, kezdőknek vagy kevesebbé jártas embereknek akár sok bosszúságot is okozhat.
4.
4.
Yanez
Lords of the Fallen régóta érdekel már, Badland-et meg épp tegnap akartam megvenni, aztán mondom, majd csak jön psplus-ba, erre tessék! :) Journey és PoP megvan, többi számomra meh. Jó felhozatal!
2.
2.
DarkLord
Végre! Tudtam, hogy a múlt havi blama után valamit villantanak :) A Lords of the Fallen-t szerettem nagyon korrekt játék és ugye a Journey is alap téma. Az NBA 2K16 óta az első 2 játék aminek örülök is :D
1.
1.
ikaralyos01
Na ez egy nagyon szép felhozatal!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...