Júliusban érkezik a Netflix Resident Evil-sorozata

  • Írta: szlav
  • 2022. március 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Javában pörög a Resident Evil-láz a Netflixnél (inkább kevesebb, mint több sikerrel), így idén nyáron sem ússzuk meg a zombiinváziót. A streamingszolgáltató bejelentette: a nyár közepén debütál az élőszereplős Resident Evil-sorozat.

Ha egy dolgot megtanulhattunk az évek során, az az, hogy a Resident Evilből sokan szeretnének remek filmes vagy sorozatos adaptációt készíteni, de ez a feladat mindig túl nagy falatnak bizonyul. Mostanában a Resident Evil: Infinite Darkness és a nemrég a mozitermekben elhasaló A kaptár: Raccoon City visszavár is erősen megsúrolta a hulladék kategóriát - reménykedjünk, hogy a Netflix élőszereplős sorozata jobban teljesít majd!

A streamingszolgáltató bejelentette, hogy július 14-én debütál a szimplán csak Resident Evil néven futó széria, amely két idővonalon mutatja be a Wesker-família titkait. A történet egyik része a 14 éves Jade és Billie Weskert követi majd, akik New Raccoon Citybe költözve hamar rájönnek: a városnak, az Umbrella Corporationnek és apjuknak, Albert Weskernek is akad bőven rejtegetnivalója. A sztori másik fele másfél évtizeddel később veszi fel a fonalat, egy olyan világban, ahol a T-vírus megtizedelte az emberiséget.

A nyolcrészes sorozatban olyan színészek tűnnek majd fel, mint Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nunez, illetve az Albert Weskert alakító Lance Reddick.

11.
11.
Ooorky
#10: Witcher pl. briteknél van bejegyezve ahol kvóta van a színészek bőrszínére, nemzetiségére, ezért olyan amilyen.
10.
10.
GAMEROD
#9: Valószínű hogy színesbőrűekből áll a vezetés, vagy nemtudom.. Nem velük van bajom, de az hogy még a Witcher sorozat is tele van velük, holott a játékból egy ilyen se rémlik, a Resident Evil játékokban-ben akadnak, de teljesen más karakterek így kezdem azt hinni hogy valamiért nagyon propagálják őket.
8.
8.
GAMEROD
#2: Ez már ott alulmúlta, hogy Weskert fekete színész játssza. Nem is értem kinek támadt ilyen ötlete.
7.
7.
GAMEROD
Ennyit lehetett belőle kihozni a mostani színészfelhozatal és a franchise története mellett. 1997 óta ismerem a RE szériát, összes játékot és mégsem tudnám megmondani és megindokolni mit hiányolok a filmből (egykét főbb karakter kivételével akiket még belerakhattak volna) mivel ugyanaz mint a játék első két és egy kicsit Code Veronica része. Ha mindenben különbözne, akkor az lenne a baj.
6.
6.
Nate Hope
Nehéz volt alulmúlni az Anderson-féle filmeket, de az új mozinak sikerült. Ott is azt hittük, nem lehet ennél mélyebbre süllyedni, de úgy látszik Hollywoodban keményen dolgoznak azon, hogy bebizonyítsák ennek ellenkezőjét.
5.
5.
Ps fanboy
#4: A Re atmoszféránál, vagy bármilyen atmoszféránál egy kicsivel azért többet kellene villantania egy filmnek, mert film.
4.
4.
GAMEROD
Szerintem meg ez a sorozat lesz a leggyengébb, legalábbis abban a tekintetben hogy ez fog a legkevésbé hasonlítani a játékokhoz. Az előző filmmel viszont semmi problémám nem volt, persze lehetett volna jobb is, de annyira vészes nem volt ahogy azt sokan próbálják előadni. Elég jól érezhető volt benne a RE atmoszféra.
2.
2.
crytek
A jó hír hogy a legutobbi filmet nem igen lehet überelni gyengeségben
1.
1.
Anti4730
Hamar megutne a kozepes szintet, mar akkor boldog lennek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...