SGF 2023: Nézd vissza a Summer Game Fest műsorát + összefoglaló a bejelentésekről

  • Írta: szlav
  • 2023. június 9.
  • Rendezvény
Link másolása
Hamarosan kezdetét veszi a Summer Game Fest nyitóceremóniája. Két órán át bombáznak majd bennünket a friss látnivalókkal. Ne maradj le semmiről, nézd velünk az élő adást!

Már az elmúlt hetekben is szállingóztak a műsorok, de a nagy nyári bejelentészuhatag ma este veszi kezdetét igazán. A Summer Game Fest Opening Live a streamelt konferenciák és bemutatók legnagyobbjának ígérkezik: két órán át záporoznak majd a friss bejelentések, trailerek, friss infók és egyéb bemutatók. Az eseményekről természetesen mi is beszámolunk, de ha élőben szeretnétek követni a műsort, akkor azt itt megtehetitek.

A Summer Game Fest Opening Live adása 21:00-kor veszi kezdetét.

Update! A műsor véget ért, itt nézhetitek vissza az adást vágatlanul:

Ez történt a Summer Game Fest 2023-as nyitóműsorán:


Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

7.
7.
Low Noise
Alan Wake 2, Space Marine 2, Prince of Persia, ezek jóknak tűnnek.
Az Electronic Arts varázslós szara helyett jöhetett volna egy Battlefield 6 Modern Warfare, single player kampánnyal.
6.
6.
honest guy
#1: Nem is kell, hogy más legyen. Én egy nagyon jó folytatást várok.

Amúgy meg: "ha lehet hinni Sam Lake kreatív rendezőnek, a játék az stúdió történetének első túlélő horror játéka lesz, így érthető, hogy az akció helyett a hangulat sokkal fontosabb szerepet kap".

Szerintem rendben lesz.
5.
5.
hedzsooo
En csak a perzsa hangulatot, + a perzsa herceget nem talaltam a PoP elozeteseben, 1ebkent minden faxantos lesz! XD :D
4.
4.
zoli12i
Semmi extra nem volt. Sony előadástól semmivel sem volt jobb. Sőt, ezek a színpadi interjúk nagyon feleslegesek voltak.
Na vasárnap 1.5 órás MS bemutató, ahol elvileg nem lesznek CGI előzetesek csak gameplay bemutatók.
3.
3.
delphijos
Ma már szerintem felesleges ezeken a műsorokon fanyalogni. Régen, amikor sok címről itt hallott az ember először ( vagy itt látta ) , persze hogy nagyobb durranás volt. De ma már, mire egy cím ide jut, már kb. mindent tud róla az ember ezer más helyről. Másképp kell már ezeket a műsorokat kezelni. Meg nem lehet olyan egy műsor hogy 1.5 óráig AAAA címek pörögnek szakadatlanul. Szerintem irreálisak az elvárások. Szerintem az MS rendezvény se fog világot robbantani. Mert már nem lehet.
2.
2.
Macifasz
Hát...szerintem ez a show se volt nagy szám. :-/ Jobb volt mint a Sony, ez kétségtelen, de összességében szerintem nem volt erős. Sőt. Cage, MK1, Alan Wake II, Póki 2 dátum oké, minden más meeeh. Pl. az új PoP borzalmas. Talán majd vasárnap a Micro tényleg jó lesz végre.
1.
1.
crytek
És ki is derült hogy itt is ugyanazt a fénnyel levilágítom a sötétséget harcos Alan Wake 2 lesz. Még az ellenfél elől elhajlás is full ugyanolyan mint az 1-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...