Mortal Kombat 1 - három harcosról rántja le a leplet a legújabb trailer

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 7.
  • Videó
Link másolása
A szeptemberben érkező játéknak kissé a történetébe is betekinthetünk az új, majdnem négyperces videó során. Úgy fest, hogy valóban másik irányt vesz a cselekmény a soft-rebootban.

A The Banished című trailer három játszható karaktert mutat be, a közös pedig az bennük, hogy mindegyikük száműzetésbe kényszerült a saját világából. Syzoth, vagy ahogy jobban ismerjük, Reptile egy külvilági rabszolga, aki láthatatlanná tud válni vagy akár savköpő gyíkemberré is. Ashrah egy démon, aki szembefordult nővéreivel, és jó útra tért. Havik pedig egy anarchista a káosz világából, akinek elsődleges célja felszabadítani saját világát, a cél pedig minden eszközt szentesít számára.

A Mortal Kombat 1 története úgy fest, hogy teljesen új szövetségeket és kapcsolatokat hoz majd, de messze menő spekulációba bocsátkozni még korai lenne. A megjelenés előtt az előrendelők számára Shang Tsung és az augusztus 18. és 21. közötti zárt béta is elérhető lesz, maga a megjelenés pedig szeptember 19-én lesz PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re.

9.
9.
Darkenkhal
Számomra minden ami gagyibb kinézetű mint az előző része vagy eleve az (pl minecraft) az kuka. Mintha egy 4k film után megnézném 144pixelben...és még fizessek is érte , mert néhány beteg állat erre veri? Nagyon rossz az irány így ezesetben...
Persze mindenki arra ad ki pénzt amire akar, de egyre több lesz megint torrent letöltés emiat...
8.
8.
delphijos
#1: Nem értem mi a bajod, 4 éve jött ki a 11. Azért az elég sok idő egy folytatáshoz. És itt is igaz hogy nincs pisztolyos ember melletted hogy kötelező megvenni. Én ki nem álhatom a verekedős játékokat, ez se érdekel egy cseppet sem, de teljesen megférek vele egy világban. Miért fáj valakinek ha van valami ?
7.
7.
delphijos
#2: Volt amikor visszavettek belőle durván, akkor meg azért sírt mindenki. Ha a csajok lufimellúek, akkor az a baj, ha meg nem akkor az. Mindíg van aki valamiért panaszkodik.
6.
6.
Mike19871016
Hogy mennyi baja van egy jó pár embernek... :D
5.
5.
Nothing
Darrius, Ashrah, Havik...visszanyúlnak a Deception karaktereihez? Ami amúgy jó dolog. Remélem Kobra is jön, sok gerincet zúztam szét anno vele. :)
4.
4.
DarkLord
Én főleg a pálya design-okat figyeltem a legjobban és sok nem győzött meg... komolyan felfújható Flamingo a háttérben meg stb. ? Túl modernre vették sok helyen a figurát egy MK-hoz képest. De, azért nem panaszkodom, mert volt benn elég jó pálya is, amit láttam. Kedvenc pályám amúgy, ami eddig volt az a Híd alatti pálya, amit a MK9-ben frankón meg is csináltak, bármikor online játszottam én csak azt a pályát választottam emlékszem rá :D De itt is visszaköszön a "Fás" pálya és annak "elhalt" verziója, ami elég jól néz ki, főleg a második verzió. Én úgy vagyok már ezekkel a MK játékokkal, hogy túl sok helyet foglal a gépen és cserébe nem ad annyit, mint anno egy pár MB-os verziója. Persze, még mindig a legnagyobb hatást a játéktermi MK1 adta nekem gyerekként és azt soha nem felejtem el és ezért a MK sorozat bármelyik része várós számomra!
3.
3.
habo
Szerintem nagyon jó lesz,én alig bírom kivárni.
Brutalitás eddig is volt.
Akiknek tetszettek az előző részek,azoknak szerintem ez sem fog csalódást okozni.
Vegyétek,vigyétek ;)
2.
2.
cyberstaker
#1: Még mindig jobb mint az NFS, fifa, COD, Asassins Creed, stb... De tény, hogy elég unalmas. Főleg ez a túltolt brutalitás. Már tényleg ez az ingerküszöb? (okádnom kell tőle lassan, szó szerint). Homelander és Omni-man viszont király :D Még jó, hogy ki lehet értük fizetni majd a játék árát még1x. Can't wait.
1.
1.
logic5
Szánalmas ez az egész már...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...