Hírarchívum - 2006. március

Microsoft: további nyolcvan X360-gamma!

A Microsoft megerősítette a híreket, melyek szerint tavasztól igazi játék-dömping indul meg az X360-on: tavasztól körülbelül 80 játék megjelenése van tervbe véve.

Bemutatkozik a Power of Destruction

Power of Destruction címmel vadi új FPS-en dolgozik a Profenix vállalat. A játék története szerint Hitler megnyerte a második világháborút...

Ismét "remekel" a StarForce

Úgy tűnik jelenleg, hogy a StarForce elnevezésű másolásvédelem a legbiztonságosabb rendszer - ezt eleddig még nem sikerült 100%-osan feltörni.

Utopia City demó

Ma délután netre került a Parallax Arts Studio 2091-ben játszódó új sci-fi FPS-ének, az Utopia City-nek a kipróbálható demója. A program mérete 240 Mbyte.

CarJacker bejelentés

CarJacker: Hotwired and Gone címmel vadi új "nézdahátam" akciójátékon dolgozik az IncaGold. A bandázós, autótolvajos gettóanyag már jövő héten meg is jelenik.

Újabb Battlefield 2142 videó

Remek hír így kora reggel, hogy újabb mozgókép érkezett a DICE sikersorozatának legújabb részéből, a távoli jövőben játszódó Battlefield 2142-ből.

Take Command: 2nd Manassas demó

MadMinute Games jóvoltából megérkezett a Civil War Bull Run folytatásának, a Take Command: 2nd Manassas-nak a kipróbálható demója.

PS3 vinyó hivatalosan megerősítve!

Az Sony hivatalossá tette, hogy minden Playstation 3 csomaghoz alapból járni fog a 60GB-os 2,5"-es merevlemez. S ez bizony egy felettéb örvendetes hír!

Áprilisban érkezik az új Sims-kiegészítő

No végre. Amire vártunk. Örömmel jelenthetem be Nektek, hogy megvan a következő Sims 2 kiegészítés pontos megjelenési dátuma.

Hétfő esti képek

Hogy jól induljon a hét, összegyűjtöttünk Nektek pár fincsi képet - az új Age of Empires III: The War Chiefs screenshotokat mindenképpen tekintsétek meg!