Hírarchívum - 2006. január

Január végi galériamánia

Enemy Territory: Quake Wars, Gothic 3, Keresztapa, Sims 2: OFB, Timeshift és még rengeteg finomság a hónap utolsó galériafrissítésében, itt a GK-n!

John Romero is MMO játékot készít

John Romero, az id Soft. egyik alapítótagja, a Wolfenstein, a Doom és a Quake játékok atyja ma jelentette, hogy új cégénél jelenleg egy MMO játékon dolgoznak.

Stargate MMORPG készülőben

A nemrégiben törölt Stargate SG-1: The Alliance után az MGM még mindig nem akar lemondani a filmsorozat PC-s átíratáról, sőt most egy új stúdióval MMORPG-t készíttet.

Hónap végi add-on trió

A mai nap három apró add-on készülését jelentették be. Belátható időn belül kiegészül a City of Villains világa, az Xpand Rally és a Pacific Fighters is.

The Lord of Halo

Érdekes kis videóra bukkantam a minap a neten, melyben egy látványos, remekül megvágott Halo kisfilmre a Gyűrűk Ura szinkronja van rákeverve. Kötelező! :)

Friss képek a galériában

Ismét egy újabb nagy adag képpel bővült galériánk. Érkezett Black, Desperados 2, Flatout 2, Rainbow Six: Critical Hour, Test Drive meg egyéb sok más finomság.

Bemutatkozik az Alliance: Future Combat

A G2 Games a mai estét látta a legmegfelelőbbnek, hogy bemutassa legújabb taktikai stratégiáját, a 2008-ban játszódó Alliance: Future Combat-ot.

Warhammer 40K: Dawn of War kiegészítés

A Winter Assault után egy második Warhammer 40.000: Dawn of War kiegészítőlemez készültét jelentette be ma a Relic Entertrainment.

Timeshift demó

Ma este végre a nagyközönség számára is elérhetővé vált a hétvégén beígért Timeshift demó. A programban a teljes játék egyik single player pályáját próbálhatjuk ki.

Crysis az Electronic Arts kezében

Az Electronic Arts ma reggel egy hivatalos nyílt levélben tette közzé, hogy sikerült megszerezniük a CryTek új FPS-ének, a Crysis-nek a terjesztési jogait.