Hírarchívum - 2006. június

Transformers The Movie Teaser Trailer

A hatalmas Pókember 3 Teaser őrület után, most úgy gondolta a Paramount Pictures, hogy ő sem maradhat ki a képregény adaptációs filmek rajongásából...

Wes Craven játékfejlesztésbe fogott

Wes Craven, a Rémálom az Elm Utcában és a Sikoly megalkotója egy nagy, egyelőre ismeretlen kiadó megbízásából most videojátékot készít.

World of Warcraft Burning Crusade Flying Mounts

A Gnomeregan Gnews Gnetwork egy újjabb dokumentum filmmel jelentkezik a WoW világából, melyben a repülő hátasokról mesélnek.

Letölthető az Internet Explorer 7 beta 3

A Microsoft ma kiadta az Internet Explorer 7 harmadik, immáron végleges béta verzióját. A teljes és kiforrott böngészőcsomag 2006. második félévére várható.

Patch trió késő estére

A mai napon három remek játékhoz érkezett javítócsomag, melyek név szerint a Day of Defeat: Source, a FEAR és a Warhammer 40k: Dawn of War.

Elkészült a WarPath

Néhány hét késéssel bár, de a Groove Games befejezte a WarPath PC-s és Xbox-os verziójának fejlesztési munkálatait. A bejelentéssel együtt 5 új kép érkezett.

Theseis - törölték a PS3-as verziót

A PS3 Land portálról tudtuk meg, hogy a Track7Games leállította a Theseis PS3-as munkálatait, a döntést pedig a konzolra való magas fejlesztési költségekkel indokolták.

Total War: Eras - bejelentés

A SEGA most értesített minket, hogy hamarosan ki fognak adni egy hatalmas Total War gyűjteményt, melybe a sorozat összes eddigi részét belepréselték.

Közel 100 képpel bővült a galériánk

Mai kínálatunkban van Genji 2, Motorstorm, NFS: Carbon, Prey, Splinter Cell, Star Wars, Eye of Judgement, Warhammer, Warhawk és még jópár finomság!

Wipeout készül PS3-ra

Playstation 3-ra költözik a Sony futurisztikus kocsiversenye, a Wipeout - derült ki a japán nagyvállalat napokban frissített állásajánlatából.