Hírarchívum - 2006. április

Felcsatolható LCD kijelző Xbox 360-hoz

A Joytech piacra dobott egy új kiegészítőt az Xbox 360-hoz, mely nem más, mint egy konzolhoz csatolható LCD kijelző - hangszóró párosítás.

Kiegészül a Star Wars: Empire at War

A Star Wars: Empre at War hivatalos fórumán az egyik Petroglyph programozó kikogyogta, hogy már készítik a játék első kiegészítőlemezét.

Merülj el a Command & Conquer univerzumban!

Vasárnap esti bónuszként feltöltöttük a Gamekapocs adatbázisát az összes eddig megjelent Command & Conquer epizóddal. Nosztalgiázz te is!

GameCube árzuhanás várható

A Gamespot Retail Radar értesülései szerint hatalmas GameCube árcsökkentést tervez a Nintendo. A konzol új ára néhány héten belül $99.99-re esik le.

Jövő heti játékmegjelenések

Elég szegényes jövő hétnek néznek elébe, de legalább lesz Ghost Recon 3, Paradise, Desperados 2, CM 2006 meg Painkiller Hell Wars is. Azért szomorkodni nincs okunk!

130 új kép a galériánkban

Rengeteg új kép érkezett galériánkba, melyek közt a legfinomabb a Battlefield 2142, a Neverwinter 2, az Overlord, a Rainbow Six, a SiN és a Too Human.

Megérkezett az új Live for Speed S2

Az LFS Team alig 1 héttel a T verzió után ma netre dobta a Live for Speed S2 legújabb, U változatát. Az online játékhoz a patch letöltése elkerülhetetlen!

E3 2006: Folytatódik a Turok

Névtelen információk szerint a Vivendi az E3-on fogja bemutatni a korábban egész nagy sikernek örvendett Turok játék legújabb részét. A hírhez egy kép is érkezett!

Human Limit - ingyenes online autóverseny

A First Person Plural jövő ősszel egy ingyenesen letölthető és szabadon használható online autóversennyel fog kedveskedni az internetes közösségnek.

E3 2006: Otthon marad az Alan Wake

A Max Payne-t is jegyző Remedy Entertrainment idén nem viszi ki az E3 kiállításra legújabb játékát, az Alan Wake-et. A szomorú hírt már hivatalosan is megerősítették.