Hírarchívum - 2006. október

Golden Joystick Awards - Győztesek

Október 27-én kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit. Augusztustól egészen október végéig szavazhatott bárki tizenhét kategória legjobbjára.

Letölthető a FIFA Manager 07 demója

Pénteken érkezik meg a FIFA Manager 07 (Total Club Manager 07), addig is kiváló szórakozást nyújthat a most megjelent 286 megabájtos kipróbálható verzió.

Szünetelnek a Halo-mozi munkálatai

Ugyan már nem először, de bizonytalan ideig állni fognak a Halo-mozi munkálatai. Elképzelhető, hogy a 2008-ra ígért szélesvásznú alkotás még később érkezik?!

Halloweeni LocoRoco meglepetés

Szellemek, vámpírok és lidércek PSP-n! A Sony igazi stílusos, Hallooweeni meglepetésről gondoskodott a népszerű LocoRoco rajongói számára.

Néhány nap, és itt a Media Manager for PSP

A Media Manager lehetővé teszi a felhasználók számára PSP tartalmaik egyszerű átvitelét, megosztását és kezelését személyi számítógépükön.

Megérkezett a The Guild 2 kipróbálható változata

A The Guild 2 teljes verziója ugyan már megvásárolható, azonban a kiadó JoWood még csupán most adatta ki a szerepjáték demóját. A letöltésért erre parancsoljatok...

Elérhető az őszi X360-rendszerfrissítő csomag

Mától, vagyis október 31-étől érhetőek el a régóta ígért nagy X360-rendszerfrissítések, melyek összesen több mint 85 új fícsört és bővítményt ölelnek fel - a csomag ingyenes!

Citizen Siege - Az Oddworld-címek alkotóitól

Lorne Lanning bácsi Oddworld Inhabitants nevű stúdiójával gigantikus visszatérésre készül: Citizen Siege néven játékot fejlesztenek és animációs filmet készítenek szorgosan.

Az e-heti játékmegjelenések

Kissé megkésve, de összeállítottuk Nektek, a héten megjelenő játékok - szerencsére jó hosszú - listáját: lesz itt Need for Speed, FIFA és még sok más nyalánkság...

Vadító Ferrari és Lamborghini notebookok!

Nagytestvérünk, a HWSW oldalán jelent meg a mai napon egy érdekes cikk két laptopról, melyeket a világ leghíresebb autóinak nevével fémjeleznek!