Hírarchívum - 2006. november

Biztosan lesz Star Wars: KotOR 3

Egy interjúból tudtuk meg, hogy a LucasArts már nagyban készítteti a Star Wars: Knights of the Old Republic-sorozat harmadik részét - ez kell nekünk!

Már a Steamről is elérhető a Prey

A Human Head Studios, a 3D Realms és a Valve közösen jelentette be, hogy a mai naptól kezdve a Steam rendszerén keresztül is megvásárolható a sci-fi témájú Prey.

Amerikai PC-toplista - A csúcson továbbra is a Sims

Megérkezett a legfrissebb amerikai toplista, mely a november 18-ával záródó héten felmért PC-játékeladási eredményeket prezentálja.

Több európai Wii-nyitócím késni fog

December 8-án, pénteken végre Európába, valamint hazánkba is megérkezik a Wii, ám a legfrissebb hírek szerint néhány játék nem jelenik meg a jövő héten.

PlayStation 3 - Törd fel és nyerd meg!

A Sony érdekes versenyt hirdetett, melynek főnyereménye nem más, mint egy PlayStation 3 - a feladat "annyi", hogy feltörjünk egy - a gép által futtatott - weboldalt.

Sam & Max Episode 2: Situation Comedy

A Telltale Games ma bemutatta a hat részes Sam & Max sorozat második darabját, melyben ezúttal egy talkshow körül kialakult ügy után kell nyomoznunk.

A héten megjelenő játékok

Újfent összeállítottuk heti megjelenéseket összefoglaló exkluzív listánkat. A felhozatal átlagosnak mondható, azonban akad egy-két kipróbálandó érdekesség.

Holnap jelenik meg a szinkronos Viva Pinata

A konzoljátékok közt csaknem egyedülálló módon, lokalizált feliratokkal és ismert színészeket felvonultató magyar szinkronnal kerül boltokba holnap a Viva Piñata.

RPG-t és MMO-t fejleszt a Relic Entertainment?

John Johnson, a Relic Entertainment producere egy interjú keretében elmondta, hogy jelenleg új munkatársakat keresnek új projektjeikhez...

Red Steel 2: Vezető designer kerestetik!

A Ubisoft Nintendo Wiire bejelentett FPS-e, a Red Steel igen vegyes kritikákat kapott, azonban ez a céget nem zavarja: neki estek a folytatás készítésének.