Hírarchívum - 2006. március

GDC 2006: Revolution kontroller mint hálóvető?

Az Activision kiadásában megjelenő következő filmen alapuló Pókember játék speciálisan kihasználja majd Nintendo Revolution képességeit.

GDC 2006: Hitman előzetes

Úgy tűnik ez a mai nap a videókról fog szólni. Most újabb mozgóképpel bővült adatbázisunk, mely a Hitman: Blood Money-ba enged egy rövidke betekintést.

GDC 2006: Tomb Raider beszámoló és videó

Nagyszerű meglepetésben van részük azoknak, akik kilátogatnak a GDC-re, ugyanis az Eidos játszható Tomb Raider: Legend demóval van jelen a kiállításon.

GDC 2006: Ageia PhysX prezentáció

Ma reggel már láttuk a Cellfactor videóban, hogy mire képes az Ageia PhysX, most viszont egy hivatalos, nagyfelbontású trailer is érkezett az anyagról.

GDC 2006: SiN Episodes gameplay movie

Frissen és ropogósan érkezett egy újabb IGN-filmcsomag a GDC játékkiállításról, mely ezúttal a SiN Episodes demóját hivatott bemutatni. Letöltése kötelező!

GDC 2006: Playstation 3 filmecskék

Az IGN jóvoltából egy 4 darabos Playstation 3 videócsomaggal lettünk gazdagabbak, melyben még Unreal Engine 3.0 prezentáció is van!

GDC 2006: Cellfactor videó

Ha azt hittétek, hogy a Half-Life 2 fizikai motorja überelhetetlen, akkor kukkantsatok bele a legújabb Cellfactor videónkba, melyet egyenesen a GDC-ről kaptunk!

Közérdekű közlegény

Bár a Gamekapcson ilyen típusú hírek még sosem jelentek meg, azt hiszem most mégis kivételt tehetünk. Segítséget kérünk egy ellopott autó ügyében...

GDC 2006: A tíz legszebb toll!

Mily érdekességre derült fény ezen pillanatokban - az IGN összeszedte az idei GDC 10 legszebb tollát: az összeállításért parancsoljatok erre!

GDC 2006: GDC Awards győztesek

Február végén számoltunk be a Game Developer Choice Awards jelöltjeiről - jóslataink nagy része beigazolódott: tarolt a Shadow of the Colossus.