Hírarchívum - 2006. március

Rise of Legends demó

A mágia és a technológia csap össze Aio földjén. Ugye te sem szeretnél ebből kimaradni? Ha így van, akkor töltsd le a Rise of Nations: Rise of Legends demót!

GTI Racing demó

A mai negyedik demónk ezúttal az Xpand Rally motorját használó új Volkswagen reklámjáték, a GTI Racing kipróbálásra szánt verziója.

Pathologic demó

A Frogster Interactive-nek köszönhetően ma megjelent a Pathologic című nyomozós horror RPG demó verziója. Nagyon kemény, ajánljuk mindenkinek!

Hearts of Iron 2: Doomsday demó

Megérkezett a Hearts of Iron 2 első standalone kiegészítőjének, a Doomsday-nek a kipróbálható, trial demója. A csomag 3 órányi betekintést enged a játékba.

Délutáni galéria-frissítés!

Nem hagytuk kihűlni szerverünket, újabb képek kerültek a GK galériájába; van itt Superman, Neverwinter Nights 2 és Medieval 2 például...

Mega Man X8 demó

A maga 900 megabájtjával már-már gigászi méretűnek tekinthető Mega Man X8 demót kipróbáló játékos hatvan percnyi akciót nyomhat le Mega Man-nel!

Hitman: Blood Money - új videó

Az új, kis híján tíz megás Hitman 4 animáció röviden bemutatja, hogy mily módon is férhetünk hozzá majd célpontjainkhoz a végleges játékban.

Ghost Recon 3 trailer

Friss hangulatfokozó videó került fel szerverünkre, mely a Ghost Recon: Advanced Warfighter PC-s verzióját mutatja be közel másfél percben!

Halo 3 jövő márciusban

Az IGN értesülései szerint a következő Halo - mely immáron a harmadik rész leszen - megjelenését 2007. márciusára tervezi a Microsoft.

Gyengén muzsikálnak a UMD-filmek

Számos vállalat számol be mostanában arról, hogy csökken a kereslet az UMD-n megjelenő filmek iránt.