Hírarchívum - 2006. augusztus

Kiegészül a Heroes V - Itt vannak az első képek

Úgy látszik ez ma egy ilyen Ubis nap, újabb hír érkezett a francia illetőségű vállalat háza tájáról, ami nem más mint egy Heroes V kiegészítés bejelentése.

Csak tizennyolcan fejlesztik a Duke Nukem Forevert

A Shacknews munkatársai érdekes információk birtokába jutottak: ezek szerint a 3D Realms munkatársai közül közel tizen elhagyták a bandát tavaly decemberben.

Az Atari adja ki a The Witcher-t Európában

Az Atari Europe és a CD Projekt közösen jelentették be, hogy szerződést kötöttek egymással a The Witcher című játék kiadási jogait illetően.

Assassin's Creed hivatalosan PC-re

Újabb Ubisoft-os hírt van szerencsém közölni Veletek, mára hivatalosan is bejelentésre kerül az Assassin's Creed Pc-s eljövetele.

Nem lesz nyílt WoW: Burning Crusade béta

A World of Warcraft honlapját böngészve egy érdekes bejelenetésre leltem, miszerint a Blizzard nem tervez nyílt bétatesztet a The Burning Crusade-hez.

Fall of Liberty - Amerika náci invázió alatt

A Codemasters kiadásában újabb második világháborús FPS készül a Call of Duty: Finest Hour fejlesztőitől - a lövöldözős PC, PS3 és X360 platformokra készül.

Faces of War többjátékos demóra várunk

Az Ubisoft ma esti jelentése szerint hamarosan kipróbálhatjuk a Faces of War játékuk multis prezentációját is. A demót illető további információkért olvassatok tovább!

Tölthető a Prey első javítása

A 3D Realms az X360-as javítás után elkészült a PC-s Prey-patch munkálataival, így fel is lőtte azt az internetre - a letöltésért erre parancsoljatok...

Tuningolható járgányok a Ridge Racer 7-ben

A japán Famitsu magazin legújabb előzeteséből rengeteg friss információt tudtunk meg a Ridge Racer-sorozat hetedik részéről - vigyázat, kemény anyag!

Hivatalosan is bejelentették a Burnout ötödik részét

Augusztus első heteiben számoltunk be azon úriemberről, aki állítólag látta mozgás közben a Burnout ötödik részét - reméltük, a pletyka igaz: s íme, itt a bejelentés.