Hírarchívum - 2006. december

Február 23-án érkezik a The Sims 2: Seasons

2007. február 23-án jelenik meg a The Sims 2 legújabb kiegészítője, a Seasons. Az expanzió négy évszakkal fogja bővíteni a játékot, amint ezt a nevéből sejteni lehetett.

Left 4 Dead - az első képek

Néhány rossz minőségű scan formájában ma megérkeztek az első screenshotok a Counter Strike készítőinek új játékából, a Left 4 Dead-ből.

Elkészült a World of Warcraft: Dö Burning Crusade

A Blizzard ma jelentette, hogy befejeződtek a World of Warcraft: The Burning Crusade fejlesztési munkálatai. A jó hír mellé 23 új képet is mellékeltek.

Folytatódik a Söldner: Secret Wars

A Jowood megbízásából már készül a 2004-es év legígéretesebb, de végül legbugosabbra sikerült FPS-ének, a Söldner: Secret Wars-nak a második része.

Tíz éves a Diablo és a Battle.net

A Blizzard csodajátéka, a Diablo éppen a napokban ünnepli tizedik születésnapját, a jeles alkalomhoz pedig ikertestvére, a Battle.net is csatlakozott.

Shivering Isles - Az igazi Oblivion kiegészítő!?

Internet-szerte terjedt a pletyka, miszerint kapunk végre egy igazi, kézzelfogható Oblivion kiegészítőt, nem csak amolyan digitális szemfényvesztést, mint eddig.

Japán hardvereladások: December 18-24

Megérkezett a december 18-24. közti japán hardvereladások statisztikája, melyben a DS lite továbbra is toronymagasan vezet, de már a Wii is szépen zárkózik felfele.

Xpand Rally Xtreme demó érkezik januárban

A Techland bejelentette, hogy új autószimulátoruk egyjátékos demója jövő január elején fog megjelenni - már csak pár nap van addig hátra, kitartás!

Folytadódik a Silent Hill - a mozikban biztosan

Hálát adtunk az égnek tavasszal, hogy végre egy olyan játék alapján készült filmet nézhettünk meg, mely igen jól sikerült: a készítők folytatnák a remekművet.

Leállították a PC-s Dark Sector fejlesztését

A Digital Extremes megerősítette a napokban felröppent pletykákat, melyek szerint a PC-re is bejelentett Dark Sector számítógépes verziójának fejlesztését leállították.