Hírarchívum - 2006. február

Silent Hill plakátkészítő verseny - a győztes!

Decemberben hirdette meg a TriStar Pictures a Silent Hill-hez kapcsolódó versenyét: a rajongók készíthették el a film egyik reklámplakátját.

PC-s TOP 10

Az NPD Group közszemle tárgyává tette, hogy melyik 10 PC-s gammát vásárolták meg legtöbben az USA-ban a február 18-ával záruló héten.

Május 23-án debütálnak a Blu-Ray lejátszók!

Bizonyos források szerint a Blu-Ray lejátszók május 23-án debütálnak az első filmekkel - mintegy két hónappal rivális HD-DVD megjelenése (március 28.) után.

Mortal Kombat: Armageddon - hivatalosan is!

Szabi koma év elején néhány scan-t begyűjtve beszámolt már Nektek a legújabb Mortal Kombat részről - a játékot most már hivatalosan is bejelentették.

Ghost Recon 3 csak júliusban?

Az Eurogamer értesülései szerint a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter PC-s verziójának premierje még tovább késik.

Game Developer Choice Awards - jelöltek

San Jose-ban rendezik meg idén március 20. és 24. között a hatodik Game Developer Choice Awards című megmérettetést...

ÜberSoldier demó holnap!

A holnapi napon érkezik meg az alternatív történelemben játszódó ÜberSoldier (East Front) egyjátékos, kipróbálható demója.

The Godfather újrakiadás!

A Paramount bejelentette, hogy március 21-én újra megjelenik a Keresztapa-sorozat DVD-n, immár kiegészítve egy kis bónusz anyaggal...

Elder Srcolls IV: Oblivion ingame movie!!!!

Végre igazi éles akcióban láthatjuk, hogy mire is lesz képes az új Elder Scroll rész, az Oblivion, ennek az ingame movienak köszönhetően!

Max Payne Kínában

Új játék készül a Midway kiadásában. A stuff látványáért az Unreal Engine 3 lesz a felelős és közben olyan nevek segítik a fejlesztést, mint John Woo.