Hírarchívum - 2006. március

God of War II - 1 év múlva

A Sony ma délután egy nyílt levélben tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy szűk 1 év múlva, 2007. első negyedévében érkezik a God of War második része.

Ice Age 2 demó

Épp az imént került fel a netre a Jégkorszak 2: Az Olvadás című új Pixar animáció alapján készített ugribugri akciójáték kipróbálható demója.

Battlefield 2142 bejelentés + képek

A svéd Digital Illusions ma végre megerősítette a Battlefield 2142 készültét. Az infóbombás körlevéllel 4 új screenshot is érkezett.

A játékok öntudatra ébredése

A James Cameron által a Terminator-ban megálmodott gépek lázadása, majd a globális hatalomátvétel a jelek szerint beigazolódni látszik - a videójátékoknál!

Nitro Stunt Racing készülőben

Nitro Stunt Racing néven új őrült autóverseny van készülőben, mely első ránézésre a Trackmania rajongóinak okozhat néhány kellemesen eltöltött órát.

Két hét múlva jön az új Tomb Raider

Picivel több mint 2 hét múlva, egészen pontosan április 7-én érkezik PC-re, PS2-re, Xbox-ra és X360-ra a Tomb Raider sorozat legújabb része, a Legend.

Holnap átnevezik a Revolution-t?

A Computer and Video Games értesülései szerint holnap a GDC játékkiállításon a Nintendo bejelenti a Revolution kóddal futó nextgen konzoljának új nevét.

Januárban érkezik a Vista

Sir Bill Gates ma éjszaka jelentette, hogy kompatibilitási gondok miatt kénytelenek voltak kitolni a Windows Vista megjelenését 2007. januárra.

Screenshotok éjszakára

Rendhagyó módon ismét frissítettük galériánkat: a ma esti kínálatban feltűnik Sam Fisher és Lara Croft is többek között - utóbbi igen kellemes öltözékben. Tessék-lássék!

Battlefield 2142 képek

Megérkezett a PC Gamer májusi számának scannelt változata, benne az első igazi hamisítatlan Battlefield 2142 screenshotokkal!